Ramada Resort Kazdağları'ndan tanıtım atağı

Kuzey Ege'nin incisi Ramada Resort Kazdağları, hem önemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya, hem de bölge tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor.

16/04/2019 14:32
Ramada Resort Kazdağları'ndan tanıtım atağı

Sektörde 25'inci yılını tamamlayan Prontotour da, çalıştığı acenteleri ve basın mensuplarını, 2 günlük yoğun bir program dahilinde Ramada Resort Kazdağları'nda ağırladı. Prontotour'un, program kapsamında Ramada Resort Kazdağları’nda gerçekleşen Gala Yemeği’ne yeni Edremit Belediye Başkanı Halim Arslan da katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Ramada Resort Kazdağları Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bölgenin tanıtımı için haberler, reklamlar yapmaya devam edeceklerini, bölgeye katma değer katacak yerli, yabancı turları ve turistleri çekmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Öngen, “Dışarıdan otobüslerle tesise gelen, tesisten çıkmayan, sonra da bölge hakkında en ufak bir bilgileri olmadan geri dönen ekiplerin yapacağı tanıtımların bize yararının olacağını düşünmüyorum. Bölgemizin, kaliteli turisti buraya çekecek ciddi PR çalışmalarına ihtiyacı var" dedi.

Prontotour'un gala yemeğinde ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran tarafından, Ramada Resort Kazdağları Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen'e bir teşekkür plaketi verildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.