Ramada Plaza Ankara'dan 'İnsan' odaklı eğitim...

Ramada Plaza Ankara’nın hizmet ekibi, “insan” odaklı turizm hizmetinin püf noktalarını ve yeni trendleri Satışın 10 Altın Kuralı kitabının yazarı performans koçu ve eğitmen Taner Özdeş ile masaya yatırdı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ramada Plaza Ankara'dan 'İnsan' odaklı eğitim...

Ramada Plaza Ankara, yenilenen yönetim anlayışı ve yapısı ile dikkat çekiyor. Dünya’nın ünlü konaklama zinciri Wyndham International grubunun 5 yıldızlı otel segmenti Ramada Plaza’ların Başkent’teki tek temsilcisi olan Ramada Plaza Ankara, hizmet ekibi için düzenlediği ilgi çekici ve yenilikçi eğitim programları ile de turizm sektöründe inovasyonun öncüsü oluyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile de ön plana çıkan Ramada Plaza Ankara, geçtiğimiz hafta ünlü performans koçu, yazar ve eğitmen Taner Özdeş’i ağırladı. Ramada Plaza Ankara ekibi ile yeni pazarlama trendlerini değerlendiren Özdeş, duygusal zeka, pazarlama, etkili satış stratejileri, satış görüşmesi, etkili insanların önemli alışkanlıkları, satış süreçleri, müzakere, istek yaratma konularında interaktif ve uygulamalı bir eğitim verdi.

Güçlü müşteri ilişkileri, rekabetçi pazarlarda kurum elçileri yaratma ve insan odaklı rekabet konularının da ele alındığı eğitimde satış temsilcileri sahada gerçek müşteri önünde izlenerek, uygulamalı eğitimler aracılığıyla Ramada Plaza Ankara hizmet ekibiyle gerçek senaryolar ile rol çalışması yapıldı ve geri bildirimler analiz edildi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.