Ramada İstanbul Asia, gün sayıyor...

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni Delux Oteli Ramada İstanbul Asia Otel çok yakında hizmete vermeye başlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ramada İstanbul Asia, gün sayıyor...
İş dünyasının buluşmalarına ve kurumsal organizasyonlara ev sahipliği yapmanın yanı sıra bireysel davetler ve konaklamalar için de şimdiden tercih edilecek mekanlar arasındaki yerini alıyor.
“Özel Butik Hizmet” sunumu ile misafirlerine evlerindeki konforu sunmayı ilke edinen Ramada İstanbul Asia Otel kapılarını 11 Kasım Pazar günü hizmete girecek.



Ramada İstanbul Asia Otel’in yüksek konfor ve teknolojik standartlarla dizayn edilmiş 5 farklı tasarımda hazırlanmış 80 odası bulunuyor. 10 kişiden 150 kişiye kadar hizmet verebilen, değişik düzenlemelere uygun, teknolojik imkanlarla donatılmış toplantı salonları özellikle merkezi Anadolu yakasında bulunan ulusal ve çokuluslu şirketlerin kurum içi toplantıları, wokshopları, eğitimleri ve bayi toplantıları için zengin bir alternatif sunuyor.

Ramada İstanbul Asia Otel’de, Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz  lezzetlerin sunulduğu restaurantı Cook Shop’un deneyimli şefleri yönetecek. Cook Shop, öğle ve akşam yemekleri, kurumsal ve bireysel davetler için ideal bir ortam yaratıyor. Günün sonunda arkadaşlarınızla buluşup sohbet edip günün yorgunluğunun atabileceğiniz barı sizleri bekliyor.

Eğitimli terapistler eşliğinde stres atmak ve  güne zinde başlamak için mükemmel bir fırsat sunan  Ramada İstanbul Asia Sesame Spa & Sağlık Kulübü. Ramada İstanbul Asia Otel, konumu itibari ile hem Asya hem de Avrupa kıtasının buluşma noktası olan Altunizade’de yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.