Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz kapılarını açtı

95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren Wyndham Hotels & Resorts, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki ilk oteli olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in açılışını gerçekleştirdi.

13/05/2024 15:43
Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz kapılarını açtı

95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren Wyndham Hotels & Resorts, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki ilk oteli olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in açılışını gerçekleştirdi. Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, aynı zamanda Fethiye’nin uluslararası bir otel zincirine dahil olan ilk oteli olma özelliği taşıyor.

Dalaman Havalimanı’na 58 kilometre mesafede yer alan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in öne çıkan özellikleri arasında her biri balkonlu olan 76 misafir odası, harika deniz manzaraları, çevrede gezilecek yerlere kolay erişim imkanı ve bir sonsuzluk havuzu yer alıyor. Misafirlerini tesis içi restoran, spa, sauna, kapalı havuz, araç kiralama hizmeti ve ücretsiz otopark gibi zengin olanaklarla ağırlayan otelden Ölüdeniz Plajı’na yalnızca birkaç dakika içinde ulaşılabiliyor.

Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, franchise modeliyle işletilecek

Mülkiyeti Wyndham’ın projedeki otel ortağı Sertil Turizm İnşaat A.Ş.’ye ait olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, yine aynı şirket tarafından franchise modeliyle işletilecek.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, açılışla ilgili olarak, “Fethiye’nin gezginlerin kalbinde özel bir yeri var ve Ölüdeniz de bu güzel ilçemizin ziyaretçileri en çok hayran bırakan beldeleri arasında yer alıyor. Bölgenin sosyal ve çevresel dokusuyla uyumlu, sürdürülebilirlikten ve en yüksek standartlardan ödün vermeyen bir konaklama anlayışını otel ortağımız Sertil Turizm İnşaat A.Ş. ile birlikte bu eşsiz destinasyonla buluşturmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.