Rakamlar şimdiden başarılı bir yıla işaret ediyor

Bentour CEO'su Deniz Uğur ve Bentour Yönetim Kurulu Baskanı Kadir Uğur, Utrecht'de düzenlenen Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'la bir araya geldi.

11/01/2019 21:45
Rakamlar şimdiden başarılı bir yıla işaret ediyor

Görüşmede, Türkiye destinasyonunu daha cazip hale getirecek önlemler üzerine sohbet edilirken, altyapının ve kalite kriterlerinin iyileştirilmesi hakkında da düşünceler paylaşlaşıldı. Ayrıca, tanıtım kampanyalarında daha çok içerik odaklı bir yol izleneceği görüşü bildirildi.

Görüşme hakkında bilgi veren Kadir Uğur, “Bakanımız Mehmet Ersoy'un turizm sektöründe başarılı bir iş adamı olarak edindiği tecrübeler, bu görev için altın değerindedir. Turizm hayatmda bir çok turizm bakanının bu görevi icra ettiğine şahit oldum. İlk defa turizmi anlatmaya ihtiyacımız olmayan bir bakan ile yeni hedeflere yönleniyoruz" dedi.

Rakamlar şimdiden başarılı bir yıla işaret ediyor

"Bentour'un bugünkü sayıları şimdiden başarılı bir yıla işaret ediyor. Geçen seneye göre şimdiden % 81'lik bir artışımız var. Özellikle Türkiye'ye olan talep bu gidişatı destekliyor.“ diye Deniz Uğur da, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye'ye seyahat eden ziyaretçi profilinin çeşitlenmesi, bizi sevindiriyor.

Ortalama paket fiyatları da geçen seneye göre % 15'lik artış gösteriyor. Bu artış, seyahat acentelerinin kazançlarına da olumlu yansıyor ve sektörün pazarlarında memnuniyetle karşılanıyor.

Utrecht fuarı dışında Bentour, Ocak ayında Viyana, CMT Stuttgart  (2 stand ile) ve FESPO Zürih, Mart ayında da ITB Berlin fuarlarına katılacak." 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.