Raffles İstanbul'a Forbes Travel Guide'tan 5 yıldız ödülü

Raffles İstanbul turizm ve seyahat endüstrisinin otoritesi kabul edilen Forbes Travel Guide tarafından ikinci yılında da 5 yıldız aldı.

14/02/2020 21:07
Raffles İstanbul'a Forbes Travel Guide'tan 5 yıldız ödülü

2019’u başarılı bir kapanışla bitiren Raffles İstanbul, tüm dünyada turizm sektöründe ödüllerin ‘zirvesi’ olarak konumlanan listede Türkiye’den iki yıl üst üste yer alan tek otel oldu. Raffles İstanbul ayrıca Accor Group’un tüm Avrupa otelleri arasında da “Best Hotel in Quality” ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Çağdaş bir anlayışla misafirlerini ağırlayan ve duygusal lüks kavramını hafızalarda yenileyen Raffles İstanbul Zorlu Center, Türkiye’yi tüm dünyada turizm sektöründe başarıyla temsil ediyor.

2019 yılında yüzde 81 doluluk oranı 

2019 yılında yüzde 81 doluluk oranıyla pazar liderliğini yakalayan ve 5 yıllık bir otel için oldukça yüksek bir oran olarak kabul edilen yüzde 38 tekrar eden misafir oranına sahip olan Raffles Istanbul, dünyada lüks seyahat noktalarıyla ilgili yaptığı derecelendirmelerle turizm sektörünün en prestijli otoritesi olarak kabul edilen Forbes Travel Guide her sene düzenlenen ‘Star Rating’ listesinde önemli bir başarı elde etti.

Dünyanın önde gelen turizm destinasyonlarını, büyük bir titizlikle ve bağımsız olarak değerlendirildiği listede geçen sene Türkiye’den ilk ve tek otel olarak yer alan Raffles başarısını bu yıl da devam ettirdi ve tüm dünyada önerilen 5 yıldızlı oteller arasında gösterilerek turizm sektörünün zirvesinde yer aldı. Buna göre; Raffles İstanbul, ForbesTravelGuide.com'ın tüm dünyada referans kabul edilen listesinde yer alacak.

Raffles İstanbul, her geçen yıl başarısını bir üst noktaya taşıyor 

Bu başarılarla Türkiye’nin dünya turizm sektörünün önemli bir temsilcisi olduğunu söyleyen Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt, “Dünyada önemli bir zincirin temsilcisi olarak 2014’ten bu yana hayallerin ötesinde bir deneyimi Türkiye’ye taşıyan Raffles İstanbul, her geçen yıl başarısını bir üst noktaya taşıyor.

Yerli ve yabancı turistler için İstanbul’da İstanbul’a yakışır bir lokasyon olmaya; işimizi tutku ile duygusal lüksün inceliklerini bilerek, hissederek yapmaya devam edeceğiz. Bu ödüller ülkemiz için gurur, ekibimiz için önemli bir motivasyon kaynağı.” dedi. 

Avrupa otelleri arasında da “Best Hotel in Quality” ödülü aldı

Accor Group’un önemli bir üyesi olan Raffles İstanbul geçtiğimiz günlerde de 3000’i aşkın sayısıyla tüm Avrupa otelleri arasında “Best Hotel in Quality” ödülü aldı.  İstanbul’un modern, eklektik ve enerjik yüzünün mükemmel bir ‘yansıması’ olan ve Eylül 2014’te açılan Raffles İstanbul; Boğaziçi, Adalar ve tarihi yarımadayı kuşbakışı gören konumuyla fark yaratıyor. Otel, moda, yemek ve sanatın yeni buluşma noktası olarak konumlanıyor.

Duygusal lüksü yaşatma biçimi, sunduğu eşsiz ürün ve hizmetleri ve merkezi lokasyonuyla otel; yurt dışı ve yurt içinden hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirlerini ağırlıyor. Raffles İstanbul, 136 konuk odası, 49 süit ve 66 rezidansın yanı sıra; ödüllü Raffles Spa, toplantılar ve etkinlik alanları, Pan-Asya lezzetlerinin sunulduğu ödüllü Isokyo restoranı, modern yoruma sahip olan Long Bar, yenilikleriyle yeme-içme dünyasının pop up restoran trendlerini takip eden Rocca Restaurant ve Raffles Patisserie gibi ayrıcalıkları misafirlerine sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.