Radisson Otel Grubu'ndan 'Kariyer Ayı' etkinliği 

Radisson Otel Grubu, dünya çapında anlamlı kariyer yolculuğu ve ilerleme olanakları sunuyor. Grup devam eden bu taahhüdün bir parçası olarak ilk kez düzenlediği “Küresel Kariyer Ayı” da dâhil olmak üzere birçok yeni kariyer geliştirme aracını ve girişimini hayata geçirdi.

24/02/2024 12:25
Radisson Otel Grubu'ndan 'Kariyer Ayı' etkinliği 

Radisson Otel Grubu, 70.000'den fazla ekip üyesine profesyonel ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla çok sayıda kariyer ve ilerleme fırsatı sunan lider, dinamik ve kapsayıcı bir işverendir. Şirket kültürünü yansıtan inançlarımızdan biri olan “Biz yetenek geliştiriyoruz, yetenek de bizi geliştiriyor” ilkesi sürekli gelişim anlayışının temelini oluşturuyor.

2023 yılında Radisson Otel Grubu'nun Forbes Dergisi tarafından seyahat alanında dünya çapında en iyi üçüncü işveren olarak kabul edilmesi, çalışanlarımıza olan derin bağlılığımızın gerçek bir göstergesidir. Radisson Otel Grubu bu yıl üst üste üçüncü kez dünyanın en iyi işverenlerinden biri seçilerek geçen yıldan bu yana sıralamadaki yerini yükseltti.

Radisson Otel Grubu'ndan dinamik bir kariyer gelişimi teklifi 

Radisson Otel Grubu, konaklama sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin değişen beklentileriyle uyumlu dinamik bir kariyer gelişimi teklifi hazırlama fırsatı yakaladı. Grubun Kapsamlı, Açık ve Hızlı olmak üzere üç esası temel alan kariyer teklifi, kişinin geçmişine veya kökenine bakılmaksızın profesyonel gelişim için dinamik bir yaklaşım sunuyor.

Kapsamlı olma özelliği, birimler arası hareketliliği ve uluslararası görevlendirmeler için net politikaları vurgulayarak Grubun 95'ten fazla ülkede büyüyen uluslararası portföyüne erişim imkânı sağlıyor. Açık, tanımlanmış kariyer yolları, kariyer eşleştirme araçları ve kişiselleştirilmiş öğrenme fırsatları ile yapı ve şeffaflık sağlıyor. Hız ise kariyer hızlandırma programları, liderlik taahhüdü ve tanımlanmış gelişim takvimleri ile her ekip üyesinin rolüne dinamizm katıyor.

Grup, eylül 2023'te ilk çevrimiçi Küresel Kariyer Ayı’nı başlattı 

Grup, daha interaktif ve dijital gelişim fırsatları sunmak için Eylül 2023'te ilk çevrimiçi Küresel Kariyer Ayı’nı başlattı. Grubun yeni kariyer teklifini yükseltmede önemli bir rol oynayan bu girişim, yönetici kariyer yolları hakkında önemli bilgiler sunarak ve Radisson Otel Grubu'nda dinamik ve tatmin edici kariyerlerin nasıl inşa edileceğine dair ilgi çekici konuşmalar yapılmasını teşvik etti.

Kariyer Ayı'nın açılışında, Radisson Otel Grubu'nun tüm Yürütme Kurulu üyeleri de dâhil olmak üzere 45'in üzerinde şirket içi ve şirket dışı konuşmacı, 40'tan fazla ilgi çekici ve hedefe yönelik sanal oturuma ev sahipliği yaptı. Bu oturumlar her gün 1.000’den fazla ekip üyesini çevrimiçi olarak bir araya getirerek tüm Kariyer Ayı boyunca 3 binden fazla katılımcıya ulaştı ve tesis içi aktivasyon yoluyla yerel düzeyde etki yarattı.

Ekip üyeleri, kendi RHG liderlerimiz ve uzmanlarımızla bir araya gelerek unutulmaz bir kariyer inşa etmek için ipuçlarını ve püf noktalarını öğrenme, Radisson Otel Grubu'nda güçlü kariyer yollarına sahip başarılı ekip üyelerinin hikâyelerinden ilham alma ve diğer ekip üyeleriyle bağlantı kurma ve kariyer gelişimlerini desteklemek için mevcut araçlar ve sistemler hakkında aydınlatıcı bilgiler edinme fırsatı buldular.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.