Radisson Hotels'ten 1500 açık pozisyon için işe alım kampanyası

Radisson Otel Grubu, EMEA ve APAC bölgelerinde 1500’ten fazla açık pozisyon için işe alım kampanyası başladı.

20/05/2022 10:44
Radisson Hotels'ten 1500 açık pozisyon için işe alım kampanyası

Radisson Otel Grubu, Grubun dinamik “Moment Makers” ekibine katılacak yetenekleri bünyesine dahil etmek için yeni bir işe alım kampanyası başlatıyor. Kampanya, gündelik deneyimleri unutulmaz anlara ve Grup genelinde daha geniş çaplı kariyer gelişim fırsatlarına dönüştürmenin önemini vurgularken, Grup EMEA ve APAC bölgelerinde ekibine 1;500’ü aşkın işe alım yapmayı planlıyor.

Grup, 2022’nin başından beri, 100 binden fazla başvuru aldı. Radisson Otel Grubu bu Mayıs ayında Öğrenme ve Gelişim odaklı programı Radisson Academy’nin de üçüncü yılını kutluyor. “Biz yetenek geliştiriyoruz, yetenek de bizi geliştiriyor” temel inancını benimseyen Grup, program kapsamında 2,500’den fazla çevrimiçi eğitim semineri sunuyor.

1500’den fazla pozisyonda işe alım yapmayı planlıyor

Dünyanın en büyük otel gruplarından biri olan Radisson Otel Grubu, restoran hizmetlerini genişletmesi ve seyahat dünyasının COVID-19 salgını sonrası toparlanmaya devam etmesine paralel olarak, kilit destinasyonlarda Misafir Alanları ve Yiyecek-İçecek operasyonlarındaki rollere odaklanarak EMEA ve APAC ekiplerinde 1500’den fazla pozisyonda işe alım yapmayı planlıyor.

Faaliyette olan ve yapımı süren 1,700 oteli bulunan Radisson Otel Grubu, kısa bir süre önce 2022 yılında EMEA ve APAC bölgelerinde 15.000 oda açılması ve toplam 330 otel anlaşması yapılması da dâhil etkileyici planlarını ana hatlarıyla duyurdu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.