Radisson Hotel Group'ta üst düzey atama

Radisson Hotel Group, Orta ve Güney Avrupa (CESE) bölgesinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldırımlar’ın görev kapsamının genişlediğini duyurdu.

14/02/2020 10:22
Radisson Hotel Group'ta üst düzey atama

Radisson Hotel Group, Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye bölgesinden sorumlu yeni Kıdemli Başkan Yardımcısının atandığını duyurdu. Radisson Hotel Group, Orta ve Güney Avrupa (CESE) bölgesinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldırımlar’ın görev kapsamı genişledi. Mevcut görevlerini de sürdürecek olan Yıldırımlar, Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye (EERUT) bölgesinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Radisson Hotel Group’taki kariyerine 1995 yılında Viyana’da başlayan Yılmaz Yıldırımlar, Amsterdam, Manchester ve Bükreş’teki Radisson Blu otellerinde üst düzey görevlerde bulundu. 2017 yılında Orta ve Güney Avrupa Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı olmadan önce Güney Doğu Avrupa Bölge Direktörü ve Moskova merkezli Doğu Avrupa Bölge Direktörü pozisyonlarında görev yaptı.

Yılmaz Yıldırımlar, CESE bölgesinde büyümeye ve karlılığı artırmaya önemli katkı sağlamya devam edecek

Türkiye doğumlu Yılmaz Yıldırımlar, üniversitede otelcilik eğitiminin ardından finans alanında yüksek lisans diploması aldı. Yılmaz Yıldırımlar, liderlik, gayrimenkul ve varlık yönetimi alanlarında da çeşitli derecelere sahip bulunuyor.  Yılmaz Yıldırımlar’a yeni sorumluluklar verilmesi, Radisson Hotel Group’un yetenekleri yetiştirme taahhüdünü vurguluyor.

Radisson Hotel Group İcracı Başkan Yardımcısı ve COO’su Chema Basterrechea, şu açıklamada bulundu: “Yılmaz Yıldırımlar’ın daha kapsamlı görevler üstleneceğini açıklamaktan memnuniyet duyuyorum. Yılmaz Yıldırımlar, Radisson Hotel Group’un çok sayıda otelinin bulunduğu ve yüksek gelir konsantrasyonunun olduğu CESE bölgesinde büyümeye ve karlılığı artırmaya önemli katkı sağlamayı sürdürüyor. EERUT bölgesindeki deneyimi ve yerel pazarlar, ekipler ve yatırımcılar hakkındaki bilgi birikimi, bu bölgeye liderlik etmesinde önemli rol oynayacak.”

Grubun Türkiye’deki varlığı 2020 yılında 30’u aşacak

Küresel ölçekteki genişlemesini sürdüren Radisson Hotel Group, Türkiye’de de büyümeye devam ediyor. Üç yeni tesis için imza atan grubun Türkiye’deki varlığı 2020 yılında 30’u aşacak.

EERUT bölgesi, Rusya, CIS ülkeleri, Ukrayna, Gürcistan ve Türkiye’den oluşuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.