Radisson Collection Hotel, Vadistanbul’da Art & Design

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul, DNA’sındaki tasarım ve sanat özelliklerini vurgulayan Art & Design projesiyle dijital sanatçılara yepyeni bir alan açarak eserlerini sergileme imkanı sunuyor.

16/04/2024 21:23
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul’da Art & Design

Eserleri dünya çapında sergilenen Türk dijital sanatçılar Hakan Yılmaz, Süleyman Yılmaz ve Ecem Dilan Köse’nin eserleri Radisson Collection Hotel, Vadistanbul’da denizaltı dünyasının incelikli dünyasından, ormanların ve doğanın yeniden doğuşuna ve insanın karmaşık ve çok yönlü doğasını anlamaya doğru farklı yolculuklar vadediyor.

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul’da sergilenen ilk eser Hakan Yılmaz’ın 2018 yılından bu yana geliştirdiği Serenity oldu. Deniz çayırlarından ilham alan Yılmaz, denizin sakinleştirici atmosferini dijital dünyada yeniden canlandırıyor. Bu benzersiz eserler, ziyaretçilere denizin incelikli dünyasına bir pencere açarken onları ruhsal bir yolculuğa çıkarıyor.

Süleyman Yılmaz'ın “Everything” video sanat serisinin başlangıç noktası olan “We will bloom again” ise izleyicilere yaşamın ve yeniden doğuşun baş döndürücü döngüsüne katılma fırsatı veriyor. “We will bloom again”, doğanın yeniden canlanışının ve insan ruhunun direncinin güçlü bir ifadesi olarak, izleyicilere hem derin bir umut hem de yeniden keşfetmenin ilhamını yansıtıyor.

Ecem Dilan Köse’nin “Human” adlı eseri ise insanın dijital dünyada kendi yansımalarını ve karşılaşmalarını keşfetmeye odaklanıyor. Eseri oluşturan hücreler portresi, insanın dijital dünyada sürekli değişen kimliğini ve deneyimini temsil ederken her hücre, insanın dijital izlerini, etkileşimlerini ve deneyimlerini yansıtan bir kod parçası olarak görev görüyor.  "Human", insanın karmaşıklığını ve evrensel niteliğini kutlarken, aynı zamanda teknolojinin insan deneyimindeki merkezi rolünü sorguluyor.

Radisson Collection otelleri, eşsiz konumlara sahip olan ikonik otellerden oluşan lüks bir yaşam tarzı koleksiyonu sunar. Her bir otel, bulunduğu bölgenin karakterini yansıtan ve modern yaşamın öncüsü olan özgün bir tarz ve özel bir tasarıma sahip. Marka, yemek, fitness, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilirlik konularında benzersiz deneyimler sunarak konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatırken, aynı zamanda yerel toplulukları da önemser. Her Radisson Collection oteli, konuklarını ağırlarken, otelin ve çevresinin benzersiz kişiliğini yansıtan özel bir atmosfere sahip.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.