Radisson Blu Resort & Spa'da açık hava toplantıları

Radisson Otel Grubu’nun Çeşme’deki 5 yıldızlı oteli Radisson Blu Resort & Spa, açık havada geçirilen zamanın insan sağlığına olumlu etkilerinin bilinci ile Al Fresco konseptiyle toplantı deneyimini yemyeşil ve ferah doğasında sunuyor.

17/09/2020 21:24
Radisson Blu Resort & Spa'da açık hava toplantıları

Temiz havanın ve bol oksijenin öneminin arttığı bu günlerde toplantı ve etkinlikleriniz için konforlu ve lezzet dolu yeni bir deneyim sizler için düşünüldü. Radisson Blu Resort & Spa, deniz kenarında mükemmel konumu ve kişiye özel hizmet

anlayışı ile misafirlerine ayrıcalıklı açık hava toplantı düzeni seçenekleri önerirken bu deneyimi keyifli ve sağlıklı bir boyuta taşıyor. Arzuladığınız toplantı temasına uygun ikram ve menu seçenekleri şeflerle beraber hazırlanıyor. Görüntü ve ses sistemleri otel tarafından organize ediliyor.

Güvenli Turizm sertifikasına sahip 

Güvenli Turizm sertifikasına sahip olan Radisson Blu Resort & Spa sosyal mesafeye ve tüm hijyen kurallarına dikkat ederek beklentilerin ötesinde özel bir toplantı deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.

Toplamda 312 oda, suit ve villanın yanı sıra 3500 metrekarelik lüks termal spa merkezi ve mükemmel hizmet anlayışı ile bölgenin en beğenilen otellerinden biri olan Radisson Blu Resort & Spa, dört mevsim boyunca eksiksiz bir Çeşme deneyimi vadediyor.

Mavi bayraklı özel plajı ile öne çıkan otel, Çeşme ve Alaçatı’ya yakın konumuyla lokal nüansları keşfetmek için ideal bir noktada bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.