Radisson Blu Hotel Vadistanbul, yeni markasıyla yeniden hizmete girdi

Radisson Otel Grubu, kapsamlı bir yenilenme projesinin ardından Radisson Blu Hotel, Vadistanbul’u Radisson Collection Hotel markası altında tekrar hizmete açtığını duyurdu. 193 odası ile yeniden hizmete açılan otel, konukların memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla yenilenme sürecinden geçti

18/08/2022 14:51
Radisson Blu Hotel Vadistanbul, yeni markasıyla yeniden hizmete girdi

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul, Grubun Türkiye’deki ikinci, İstanbul’daki ise ilk Radisson Collection oteli olacak. Radisson Collection Hotel, Vadistanbul, geçtiğimiz yaz Bodrum’daki Radisson Collection Hotel’in açılışının ardından hizmete girdi. 

Türkiye’deki ikinci İstanbul’daki ilk

Radisson Otel Grubu Orta, Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye’den Sorumlu Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar yaptığı açıklamada, “Grubun Türkiye’deki ikinci İstanbul’daki ilk Radisson Collection markalı oteli olan Radisson Collection Hotel, Vadistanbul’un açıldığını duyurmaktan ve Radisson Collection markamızı İstanbullulara sunmaktan çok mutluyuz. Otelin güçlü hizmet standartları ve global uzmanlığımız, İstanbul’a ve şehrin en seçkin kesimlerine seyahat etmek isteyen konuklara katma değer sunuyor. Şehrin en büyük otel işletmesi olma hedefimiz doğrultusunda İstanbul’daki en büyük marka olarak varlığımızı güçlendirdiğimiz için gururluyuz” dedi.

Grubun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul Genel Müdürü Nihan Sıcakkanlı ise yaptığı açıklamada, “İhtiyaçlarımıza en uygun, doğru marka seçimlerine sahip Radisson Otel Grubu’nun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.  Konuklarımızı yenilenen bu ikonik otelde Radisson Collection markası altında ağırlamak ve onlara yerel dokunuşlarla bezenmiş, aynı zamanda global ölçekte kendini kanıtlamış sıradışı deneyimler sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.