Radisson Blu Hotel Vadistanbul'dan iş dünyasını buluşturan parti

Radisson Blu Hotel Vadistanbul, 9 Ekim 2019 Çarşamba günü düzenlediği “Back to Business Party” organizasyonunda iş dünyasını buluşturdu.

14/10/2019 10:32
Radisson Blu Hotel Vadistanbul'dan iş dünyasını buluşturan parti

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki Radisson Blu Hotel Vadistanbul, 9 Ekim 2019 Çarşamba günü düzenlediği “Back to Business Party” organizasyonunda iş dünyasını buluşturdu.

Sektörün önde gelen MICE acentaları ve kurumsal müşterilerin katıldığı etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. İş dünyası, İstanbul 12 orkestrasının birbirinden güzel şarkıları ve eşsiz sokak lezzetleri eşliğinde unutulmayacak bir gece yaşadılar. Sosyal medyada en çok post yapan misafirler, sürpriz hediyeler kazandılar. Ayrıca yapılan çekilişte, konaklama ve SPA gibi hediyeler sahiplerini buldu.

Artaş Grubu konuklarını ağırladı, pazara ilişkin görüş alışverişinde bulundu

Organizasyon sırasında, Artaş Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Blu Vadistanbul Genel Müdürü Fercan Başkan, Radisson Residences Vadistanbul Genel Müdürü Nihan Sıcakkanlı, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Ercan Yılmaz,

BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Atacan Yücel, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Fevzi Erdoğan, Radisson Blu Vadistanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Mohammed Abukaraki, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Türker Subaşı, Radisson Residences Vadistanbul Satış Müdürü Oğuz Günal başta olmak üzere Artaş Grubu bünyesindeki otellerin yöneticileri, toplantıya katılan acentaların ve kurumsal firmaların yetkilileri ile  pazara ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Eylül ayı itibariyle kongre ve toplantı organizasyonlarında artış yaşanıyor

Eylül ayından itibaren toplantı organizasyonları trafiği açısından hareketli günlerin yaşandığını kaydeden Radisson Blu Vadistanbul Genel Müdürü Fercan Başkan, şunları söyledi:

“Eylül ayı ile birlikte iş dünyasının toplantı organizasyonları büyük ivme kazandı. Toplantı salonlarımızın kullanımı açısından, yaz aylarına göre, %70 artış bulunuyor. Çok uluslu global şirketlerin toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz. Portekiz, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Azerbaycan, Rusya gibi birçok ülkeden gelen toplantı turistlerini misafir ediyoruz.

Özellikle son dönemlerde, Orta Avrupa ülkelerinden toplantı için gelen konuk sayısında ciddi bir artış gözleniyor. Geçtiğimiz yıllarda daralan bu pazarların yeniden ivme kazanması, toplantı ve kongre turizmi açısından gelecek vadediyor” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.