Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul’a yeni Executive Chef

Deneyimli Şef Sefa Ceylan, Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul’daki yeni görevine atandı.  

29/11/2022 11:45
Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul’a yeni Executive Chef

Turizm ve otelcilik sektöründeki 15 yılı aşkın güçlü geçmişiyle dikkat çeken Sefa Ceylan, Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul’un Executive Chef’i olarak göreve geldi. Kariyerine 2005’te Martı Myra Hotel Antalya’da başlayan ve 2012’den bu yana çeşitli otellerde ve restoranlarda Executive Chef olarak görev alan Sefa Ceylan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi – Mutfak Yönetimi bölümü mezunu.

One Resort World Hotel Antalya, Grand Hyatt Dubai, InterContinental Istanbul, Four Points by Sheraton Istanbul, Ramada Hotel Istanbul gibi otellerde ve Paul Restaurant Istanbul, Tora Restaurant, Carte Balanche Restaurant gibi restoranların çeşitli kademelerinde yer alan Sefa Ceylan, son olarak DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda’da Executive Chef olarak çalıştı.

Osmanlı ve Türk mutfağından İtalyan mutfağına, birçok farklı kültürün mutfaklarında deneyimlerini pekiştiren Şef Ceylan, sahip olduğu sertifikalarla da dikkat çekiyor. Güçlü geçmişinin ardından Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul’daki yeni görevine başlayan Şef Ceylan, otelin restoran ve yemek hizmetlerinden sorumlu olacak. Sefa Ceylan, yeme-içme sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesini Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul misafirlerine aktarmaya devam edecek.

İstanbul’un en ikonik lokasyonlarından Ortaköy'de yer alan Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul, misafirlerine Boğaz'a bakan eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Otelin otantik restoranı Et Cetera’da enfes etler, mezeler ve ağız sulandıran ev yapımı gurme burgerler servis edilirken Cruise Lounge Bar’da ise zengin kokteyl, bira ve şarap çeşitleri bulunuyor.

Birçoğu Boğaz manzarasına sahip 139 oda ve süit bulunan otelde, ücretsiz Wi-Fi, yağmur duş, oda içi kahve ve çay makinesi gibi olanaklar sunuluyor. Otel, İstanbul’un tarihi yerleri, etkileyici kültür/sanat mekanları, restoranlar, kafeler ve barlarla dolu Ortaköy’deki ideal konumuyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama vadediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.