Prontotour'dan yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Yurt dışı turlarda erken rezervasyon dönemini başlatan Prontotour, seyahatseverlere 15 Kasım’a kadar %25’e varan indirimlerden yararlanma fırsatı sunuyor.

09/11/2018 20:20
Prontotour'dan yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Yurtdışı turlarda sektör lideri olan Prontotour, 2019 yılında yurt dışında uygun fiyata tatil yapmak isteyen seyahatseverler için%25’e varan indirimler başlattı. Farklı kültürler ve coğrafyalar keşfetmek isteyenler, 15 Kasım’a kadar Türkiye’nin en deneyimli rehber kadrosuyla 87’den fazla ülkeye indirimli seyahat etme şansınıyakalayabilecekler.

Yakın zamanda yaz dönemi yurtiçi otel tatili için de erken rezervasyon kampanyası başlatacaklarını belirten Prontotour Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Gürkan Erol, “Her zaman erken satın alan misafirlerimiz seyahatlerini daha avantajlı hale getiriyorlar. Bahar ve yaz tatilini yurt dışında geçirmek isteyen gezginler için başlattığımız %25’e varan indirimlerde son haftaya girdik.

Dövizdeki düşüşle birlikte talep arttı

Uygun paket tur fiyatlarımızın üzerine erken rezervasyon indirimleri de eklendiğinde önemli bir fırsatın doğduğunu söyleyebiliriz. Dövizdeki düşüşle birlikte talebin arttığını da gözlemliyoruz”dedi.

Prontotour, İtalya, İspanya, Orta Avrupa, Benelüks, Balkanlar gibi klasikleşmiş Avrupa rotalarının yanı sıra vizesiz coğrafyalar, muhteşem gemi seyahatleri, Uzak Doğu programları ve %40 indirimlere varan yurt içi kış otel seçenekleri ile de tatilcinin yüzünü güldürüyor. Dünyanın egzotik yerleri, seçkin kumsalları, tarihin izlerini taşıyan eğlence dolu şehirleri ve Türkiye’nin kültür rotalarını Prontotour farkıyla keşfedebilirsiniz. ProntoPlus ise deneyim ve ayrıcalık arayanların adresi olmaya devam ediyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.