Pronto, yurt içi kültür turlarına yöneliyor...

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, bu yıl yurt içi kültür turlarına ağırlık vereceklerini, yıl sonuna kadar 8 bin, 2012 yılında ise 20 bin kişiyi Türkiye'nin bir çok noktasına gezdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Pronto, yurt içi kültür turlarına yöneliyor...

Prontotour, 2011 planlarını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. ProntoTour, yurt dışı tatili için mil puanları ile uçak bileti alan yolcularına yönelik tranfer, rehberlik, otel konaklaması ve şehir turu içeren hizmetler sunmayı öngören kampanya başlattı.  

 
Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Onaran, kampanya çerçevesinde uçak biletlerini mil puanları ile alan  müşterilerine 3 gece ve 4 gün, Türkçe rehberlik, şehir turu, transfer ve 3  yıldızlı otelde 3 gece oda-kahvaltı hizmetini 99 avrodan başlayan fiyatlarla  satın alabilme avantajı sunduklarını bildirdi.

 

Prontotour'dan hizmet alan tatilcilerin gittikleri ülkelerde sağlık,  hırsızlık ve benzeri her türlü kötü durumda karşılaşacağı sorunlarla ilgili  olarak da acil durum servisi ve yetkili çalışanlarından 24 saat destek  alabileceklerini bildiren Onaran, bu yıl yurt içi kültür turlarına ağırlık  vereceklerini, yıl sonuna kadar 8 bin, 2012 yılında ise 20 bin kişiyi Türkiye'nin  bir çok noktasına gezdirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

 

Onaran, birkaç gün önce Mısır'da olduğunu, ülkede hayatın yavaş yavaş  eski haline dönmeye başladığını gördüğünü, yakın zamanda Mısır'ın tekrar eski  turizm potansiyeline dönmesini beklediklerini söyledi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.