Prince Group'tan 'Anı Tur bizi zarara uğrattı' açıklaması

Euphoria Otelleri, iç pazardaki partneri Anı Tur hakkında, kendilerini ciddi miktarda maddi zarara uğrattığı gerekçesiyle hukuki süreç başlattığını duyurdu.

16/10/2018 09:17
Prince Group'tan 'Anı Tur bizi zarara uğrattı' açıklaması

Prince Group ve Euphoria Otelleri olarak başarılı ve verimli bir sezonunun geride bırakıldığının vurgulandığı açıklamada, kendilerini ciddi miktarda maddi zarara uğratan Anı Tur ile çalışmaktan vazgeçildiği açıklandı. Grup iç pazarda bundan sonra Tatil.com ile yoluna devam edecek.

EuphoriaHotels & Resorts'ten yapılan açıklama şöyle:

"Prince Group ve Euphoria Otelleri olarak başarılı ve verimli bir sezonu daha geride bıraktığımız bugünlerde, bizleri tercih eden misafirlerimize tüm çalışanlarımızla birlikte en iyi hizmeti sunmaya gayret göstermekteyiz.

Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinden Anı Tur ile 3 yıla yakın bir süre işbirliğimiz olmuştur. Karşılıklı anlaşma çerçevesinde ilişkilerimiz devam ederken, Anı Tur’un son günlerde yaşamış olduğu krizden dolayı Grubumuz, ciddi miktardaki alacağı nedeniyle zarara uğramış olup, bununla ilgili hukuki süreç başlatılmış bulunmaktadır.

Maruz kaldığımız bu zarara rağmen, Anı Tur aracılığıyla bizleri tercih eden misafirlerimizi mağdur etmemek için, otellerimizde konaklamalarında sorun çıkarılmamış, tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için tüm olanaklar tarafımızca sağlanmıştır.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Grubumuz için son derece güzel bir sezonu geride bırakırken, misafir memnuniyetlerimizi arttırdığımız 2018 sezonunun hemen arkasından yapacağımız renovasyonve yatırımlarla, 2019 sezonu için daha da güçlü bir şekilde hazırlıklarımıza başlamaktayız. Önümüzdeki sezonda iç pazardaki yeni ve güçlü partnerimiz Tatil.com ile  birlikte şimdiden büyük bir heyecanla yolumuza devam ediyoruz.

Euphoria Otelleri, Akdeniz ve Ege Bölgesindeki yatırımları ve en iyi hizmet anlayışı ile sektördeki yerini daha da güçlendirme azim ve kararındadır."

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.