Polonya'da Antalya tanıtımı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2012 yılı reklam ve tanıtım kampanyaları kapsamında Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi Polonya'nın başkenti Varşova'da dünyaca ünlü Kültür Sarayı'nın bulunduğu mekanda yer alan Antalya görseli, büyük beğeni topluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Polonya'da Antalya tanıtımı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın resmi reklam ajansı dDf  tarafından hazırlanan yaklaşık 400 m2’lik alanda yer alan dev poster “Przygotuj się na więcej –Daha Fazlasına Hazırlan” sloganıyla Antalya’nın büyüleyici güzelliğini yansıtıyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahibi Polonya’da şu an yüzbinlerce yerli ve yabancı turist bulunuyor. 400 m2’lik dev Antalya posteri ise şampiyona boyunca konserlerin verildiği iki sahnenin yanı sıra maçların seyredildiği 8 dev ekranın bulunduğu “Fan Zone” üzerinde. Kupanın kalbinin attığı yer olarak da kabul edilen alanda ayrıca onlarca TV kanalı da canlı yayınlar yapıyor.

Maçlar esnasında 150 bin taraftarın toplandığı meydandan günde yaklaşık 500 bin kişinin geçtiği sanılıyor. Dev görsel Haziran ayı boyunca asılı kalacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.