Polat Erzurum Hotel'de gece-gündüz kayak keyfi...

Türkiye’de kış sezonun en gözde merkezlerinden biri olan Palandöken’de kayak keyfini 5 yıldızlı bir kalite ile yaşamanız için Renaissance Polat Erzurum Hotel yeni sezona yenilikler ile başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Polat Erzurum Hotel'de gece-gündüz kayak keyfi...

Kayak keyfini tüm sezon süresince misafirlerine kesintisiz olarak yaşatmak için hizmete giren “Suni Karlama Sistemi” ile gündüz ve gece kayağı yapmak mümkün. Kolay, orta ve zor kategorilerinde toplam 23 adet pist olan Palandöken’de 4 adet de doğal pist bulunuyor.

Uluslarası ve Akdeniz mutfaklarının servis edildiği restoranlarının yanı sıra yerel lezzetleri de tatmanız için bu sezon açılan Mangal Restaurant’da fasıl eşliğinde Erzurum’un ve bölgenin en lezzetli örmeklerinin tadına bakacaksınız.

Kristalize kar dokusunda kesintisiz kayabileceğiniz 40 km’lik kayak pisti ile Kayak severlerin buluşma noktası olan Palandöken’de;  Polat 1,2,3 lift çıkışlarından, gondoldan,  Erzurum-havaalanı, otel havaalanı transferlerinden yararlanababilir; Sağlık Klübün’de hamam, sauna, kapalı havuz ve fitness keyfi yapabilirsiniz.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.