Pobeda, Dalaman uçuşlarına yeniden başladı

Aeroflot'un düşük fiyat kategorisindeki havayolu şirketi Pobeda, direkt Türkiye uçuşlarına bugün bir yenisini daha ekledi. Şirketten yapılan açıklamada, Dalaman'a en son 2021 yazında gerçekleştirilen direkt uçuşlara yeniden başlandığı bildirildi.

31/05/2023 17:59
Pobeda, Dalaman uçuşlarına yeniden başladı

Moskova’dan Türkiye Dalaman güzergahında direkt düzenli seferlerin bu yaz 100’den fazla olacağı vurgulanırken, bu sayının 2019’daki yaz sezonu uçuş programına kıyasla iki kat daha fazla olduğu açıklandı.

Pobeda, Dalaman’a ilk seferini bugün (31 Mayıs) gerçekleştirirken, uçuşların başlangıçta haftada dört kez, 1 Eylül’den itibaren ise her gün gerçekleştirileceği vurgulandı.

Düşük maliyetli havayolu şirketi, aynı zamanda İstanbul, Antalya ve Alanya’ya da uçarken, yaz aylarında Bodrum’a da uçuş programı planlıyor.

Rus ulusal havayolu şirketi Aeroflot, 6 Nisan’dan itibaren Moskova’dan Dalaman’a direkt uçuşlara başlayacağını duyurmuştu.

Şirketin Telegram kanalından yapılan duyuruda, 6 Nisan’dan 27 Nisan’a kadar Dalaman’a uçuşların haftada iki kez, 27 Nisan’dan itibaren ise haftada her gün gerçekleştirileceği bildirildi.

Aeroflot’un resmi internet sayfasında detaylı uçuş programının bulunabileceği, aynı zamanda biletlerin de satışa sunulduğu açıklanırken, havayolu şirketi, bu kış sezonunda Dalaman’a uçuş gerçekleştirmemişti.

Daha önce gazetecilere konuşan Aeroflot CEO’su Sergey Aleksandrovsky, şirketin yaz tarifesinde Türkiye’ye uçuş programını önemli ölçüde artırmayı planladığını söylemişti (TürkRus)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.