Plajlardaki derebeylik sona erecek

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Nasıl bir plaj istiyoruz?' toplantısında yaptığı konuşmada, ‘Artık söz bizlere değil sizlere düşüyor' dedi. Toplantıda, plajlardaki derebeyliğin en kısa zamanda kaldırılması kararlaştırıldı.

17/04/2019 09:48
Plajlardaki derebeylik sona erecek

Muğla’nın Bodrum Belediyesi'nin CHP’li yeni Başkanı Ahmet Aras görevine hızlı başladı. Her türlü sorunların masaya yatırılmasını isteyen Aras kendisine yardımcı olarak STK’ları seçti. Şezlong ve şemsiyede standart geleceğini söyleyen Aras, 'plajları bu mezarlıklardan kurtaracağız' dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Nasıl bir plaj istiyoruz?' toplantısında yaptığı konuşmada, ‘Artık söz bizlere değil sizlere düşüyor' dedi. Toplantıda plajlardaki derebeyliğin en kısa zamanda kaldırılması kararlaştırıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın başkanlığında Bodrum Ticaret Odası'ndaki toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Mustafa Demiröz; “Geçmiş ve geleceği ilgilendiren konularda yetkisi olanlarla birlikte hareket edebileceğimizin sinyallerini bize desteğiyle gösteren belediye başkanımız Ahmet Aras'a teşekkür ediyorum” dedi.

“BODRUM'U HALKLA YÖNETECEĞİZ”

Sözcü'de yer alan habere göre, seçim öncesinde Bodrum'u siz halkımızla birlikte yöneteceğiz sözünü hatırlatan Aras, Bodrumluların plaj kullanım hakkı, işletmeler ile yaşadıkları sorunlar, iskeleler, şezlonglar, soyunma kabinleri, duş, tuvalet ve temizlik konularında sıkıntılarını bildiğini belirterek “Artık söz sizlere düşüyor. Seçim öncesinde ne dediysek o. Sizler konuşacaksınız bizler yapacağız.

Sizlerden önerilerinizi ve görüşlerinizi alarak yeni bir strateji belirleyeceğiz ve sorunlarımızı çözeceğiz. Turizmcilerimizi de göz önüne alarak karşılıklı empati kurarak ortak çözüm yolları bulmalıyız. Öncelikli olarak halkımızın plaj ve denizden rahatça faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

“PLAJLARI ŞEMSİYE VE ŞEZLONG MEZARLIĞINDAN KURTARACAĞIZ”

Belediye plajlarını halka layık bir hale getireceklerini söyleyen Başkan Aras, “Şu anda plajların mevcut durumları tespit ediliyor. Yanlış ve eksikler hazirana kadar giderilecek. Şezlong ve şemsiyede standart gelecek. Yani o mezarlık ortadan kaldırılacak. Kimse kafasına göre iş yapmasın artık. İşletmecilerimizden destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.