Personelden Genel Müdüre büyük jest

Manavgat Kızılağaç Turizm Merkezinde faaliyet göstermekte olan Sunis Elita Beach Hotel Genel Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz 52. yaş gününü personellerinin hazırlamış olduğu sürpriz doğum günü partisi ile kutladı.

31/12/2019 23:40
Personelden Genel Müdüre büyük jest

Osman ERGİN - MANAVGAT 

Yoğun geçen Ramazan bayramının ardından, doğum gününü unutan Tesis Genel Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz’a sürpriz hazırlayan Sunis Elita Beach Hotel Departman Müdürleri; daha önceden hazırlatmış oldukları pasta ile kendisine doğum gününü hatırlatmış oldular. Beklemediği bu jest karşısında duygulanan genel müdür; pastadaki mumları üfledikten sonra pastadan kesmiş olduğu ilk dilimi o esnada bayram ziyareti için kendisini ziyaret gelen Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusuna, sonraki dilimleri de bana çifte bayram yaşattılar dediği personellerine kendi elleri ile ikram etti.

31 Temmuz 1962 yılında dünyaya gelen ve yaklaşık otuz yıldır Antalya’da Türk Turizmine yönetici olarak hizmet eden İsmail Hakkı Yılmaz, bölgemizin 35 yılını doldurmuş turizmcileri arasında yer almakta olup; Kıtuyad Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanında mesleği ile ilgili çeşitli dernek ve kuruluşlarda da faal olarak görevlerine devam etmektedir.

 

 

                                                                                    


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.