Müdür, turizmde başarının altın anahtarını açıkladı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği öğrencileri, turizm sektörünün önde gelen isimleriyle, düzenlenen söyleşide bir araya geldi.

15/11/2018 12:15
Müdür, turizmde başarının altın anahtarını açıkladı

Öğrencilere, turistin memnuniyetinin yanı sıra personelin de memnuniyetine önem verdiklerini belirten Mandarin Oriental Hotel Müdürü Ersev Demiröz, "Personel mutluysa, turisti de mutlu eder, müşteri aynı yeri tekrar tercih eder" dedi.

PAÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Kongre ve Fuar Yönetimi dersi kapsamında ilkini gerçekleştirdikleri söyleşi ile turizm sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Toplantıya, Mandarin Oriental Hotel Müdürü Ersev Demiröz, İnsan Kaynakları İdari İşler Müdürü Cumhur Ünal ve İşe Alım Müdür Yardımcısı Kaan Eğricam katıldı.

Lüks tatil nedir?

Söyleşide öğrencilere tecrübelerini aktaran Ersev Demiröz, tavsiyelerde bulundu. Konuşmasında öğrencilere çeşitli sorular yönelten Demiröz, lüks konaklama konusuna değinerek, "Lüks dediğimiz şey ailenle, sevdiklerinle tatile çıktığında olumsuz bir şey ile karşılaşmamaktır" dedi. Turizmin temel amacının Türkiye'yi ve Türk kültürünü en iyi şekilde tanıtmak olduğunu dile getiren Ersev Demiröz, "Biz, burada turizm yapmıyoruz, biz burada Türkiye'yi tanıtıyoruz.

Çünkü bizim Türkiyemiz gibi başka bir yer yok. İyi otelcilik kavramına indiğimizde, misafir memnuniyetinin yanı sıra personelin de memnuniyetine önem vermektedir. Çünkü personel memnun ise misafiri memnun eder, misafir memnun ise tekrar bizi tercih eder" diye konuştu. Söyleşi daha sonra soru, cevap kısmının ardından sona erdi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.