Peribacaları, amatör karelerde ölümsüzleşecek...

Panasonic ve Media Markt işbirliğiyle düzenlenen kampanya sayesinde fotoğrafseverler, Kapadokya’ya müthiş bir gezi ve çektikleri fotoğrafları sergileme fırsatına kavuştular.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Peribacaları, amatör karelerde ölümsüzleşecek...

Panasonic Lumix sahipleri peri bacalarında ilham perileriyle buluşuyor. Dünyanın en güzel gezi mekânlarındaki özel anları ölümsüzleştirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olan Panasonic Lumix, şimdi de objektifi Türkiye’nin güzelliklerine çeviriyor. Panasonic ve Media Markt işbirliği sayesinde Kapadokya seyahati kazanan fotoğraf meraklıları 10 Temmuz’da yeni Panasonic Lumix fotoğraf makineleriyle Kapadokya yollarına düşüyor.

 

Bir ay süren ve 15 Haziran’da sona eren kampanya süresince Media Markt Kentpark mağazasından Panasonic Lumix’in TZ ya da  ZX serilerinden bir model ya da Panasonic Lumix GF1 satın alanlara 2 kişilik günübirlik Kapadokya seyahati armağan edildi. Şanslı Panasonic Lumix sahipleri 10 Temmuz tarihinde kampanya dahilinde özel olarak sağlanan araçlarıyla yola çıkıyor.

 

Günübirlik gezi süresince Kapadokya’nın en güzel görüntü veren noktalarını ziyaret edecek olan fotoğrafseverler yeni Panasonic Lumix makinelerinin farkını da keyifli bir ortamda deneyimleme fırsatına kavuşuyor. Programın sundukları bununla sınırlı değil. Seyahatin ardından Media Markt, yeni Panasonic Lumix sahiplerine hem 40 adet baskı hediye edecek hem de seçilmiş fotoğrafları Media Markt Kentpark mağazası önünde sergileyecek.

 

Panasonic Türkiye Optik Ürünler Grup Müdürü Evren Köksal kampanya ile ilgili olarak şu yorumu paylaşıyor: “Yaz mevsiminin en güzel günlerinde Panasonic Lumix’i tercih eden fotoğrafseverleri güneşin ve canlı renklerin kalbine, Kapadokya’ya götürmeye karar verdik. Media Markt ile işbirliğimiz kapsamında Panasonic Lumix’in TZ ya da  ZX serilerinden bir ürün ya da Panasonic Lumix GF1 modelimizi tercih eden müşterilerimize iki kişilik güzel bir gezi armağan ederek Panasonic Lumix ailesine katılmalarını kutlayalım istedik.

 

En deneyimsiz kullanıcımızın bile Kapadokya gezimizden unutulmaz fotoğraflar ile döneceğine eminiz çünkü Panasonic Lumix makinelerindeki Akıllı Otomatik (iA) özelliği, makinenizi elinize aldığınız anda mükemmel sonuç verecek şekilde tasarlanmıştır. Tüm şanslı Panasonic Lumix sahiplerine iyi yolculuklar dilerim.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.