Pera Palace Hotel’e yeni Executive Chef

Dünyanın en prestijli yemek yarışması American Cluninary Classic’te Türkiye’yi dereceye sokan ilk ve tek şef aşçı ünvanını taşıyan Hasan Korkmaz, Pera Palace Hotel’in yeni Executive Chef’i oldu.

11/07/2018 22:24
Pera Palace Hotel’e yeni Executive Chef

Dünyanın birçok ülkesinde en prestijli yemek yarışmalarında almış olduğu birinciliklerle adından sıkça söz ettiren ve 4 yılda bir Chicago’da gerçekleştirilen dünyanın en prestijli yemek yarışması American Cluninary Classic’te Türkiye’yi dereceye sokan ilk ve tek şef aşçı ünvanını taşıyan Hasan Korkmaz, Pera Palace Hotel’in yeni Executive Chef’i oldu.

Dünya Aşçılar Federasyonu’nun organize ettiği profesyonel aşçılık ve pastacılık yarışmalarında juri üyeliği yapan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile pek çok sivil toplum kuruluşunun yurt dışı yemek tanıtımlarında aktif görev alan Hasan Korkmaz; Anadolu Türk, Osmanlı saray mutfaklarının yanı sıra Akdeniz, Uzakdoğu, Fransız, İtalyan, Hint mutfağından yer veren bir şef olarak ön plana çıkıyor.

Birçok mesleki dernek ile kuruluşta kurucu ve yönetim kurulu üyesi gibi görevleri bulunan Korkmaz, sektör dergilerinde köşe yazıları da yazıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.