Pegasus, Londra Stansted'ten dev uçuş programı başlatıyor

Pegasus Havayolları, Londra Stansted’den şimdiye kadarki en büyük uçuş programının planlarını açıkladı.

09/06/2023 22:49
Pegasus, Londra Stansted'ten dev uçuş programı başlatıyor

Pegasus Airlines, Londra Stansted Havalimanı'ndan bu yaz İstanbul, Antalya, Dalaman, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere Türkiye’nin en iyi beş noktasına haftada 55 direkt uçuş gerçekleştirecek. Airline'ın aktardğınına göre, Stansted’den 2007 yılında İstanbul’a tek bir tarifeli uçuşla faaliyete başlamasından bu yana Pegasus, önemli ölçüde büyüdü ve havalimanından yapılan seferlerde altı milyon yolcu taşıdı.

Londra Stansted’in Genel Müdürü Gareth Powell konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pegasus, 16 yıl önce faaliyete geçtiğinden bu yana, bölgedeki yolcuları Türkiye’nin dört bir yanındaki varış noktalarına bağlayan son derece popüler bir ağ oluşturdu.

Mevcut güzergâhlardaki kapasite ve frekansın artırılmasıyla yolcular, başka havalimanlarına seyahat etmek zorunda kalmadan daha fazla seçenek ve esnekliğe sahip olacaklar. Avrupa’nın en modern uçak filolarından birine ve özellikle de Airbus’ın A321 neo’suna sahip olan Pegasus Havayolları’nın havalimanında çok değerli ve kilit bir ortak olmasından gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.