Pegasus Havayolları'ndan ücretsiz el bagajı hizmetine son

Pegasus Hava Yolları, 'yeni uçuş paketi' adı altında kabin bagajı uygulamasında yeni bir karar aldı. Buna göre, Pegasus Hava Yolları'ndan 'light' uçuş paketi alan yolcuların, uçak altı ve kabin bagajı hakkı bulunmayacak.

14/02/2024 12:20
Pegasus Havayolları'ndan ücretsiz el bagajı hizmetine son

Pegasus Hava Yolları, 'yeni uçuş paketi' adı altında kabin bagajı uygulamasında yeni bir karar aldı. Buna göre, Pegasus Hava Yolları'ndan 'light' uçuş paketi alan yolcuların, uçak altı ve kabin bagajı hakkı bulunmayacak. Sabah'ta yer alan habere göre, bu yolcular, gerek kabine alacakları gerekse uçak altına verecekleri bagajları için ekstra ücret ödemek zorunda kalacak.

 

Pegasus, 14 Şubat itibariyle dış hatlar ekonomik sınıfı (Super Eko) bileti olan yolculardan kabin bagajı için ekstra ücret talep edecek. "Super Eko - Light" sınıfı biletlerde yolcuların kabin bagajı hakkı bulunmamakta. Bu yolcular sadece koltuk altına sığabilecek büyüklükte laptop veya küçük bir çanta yanına alabilecek.

PEGASUS LITE BİLET KURALLARI NASIL OLACAK?

Pegasus lite bilet uygulaması ile sadece şehir değiştirmek isteyen yanında eşya ya da kıyafet taşımak istemeyen yolculara özel bilet satışı gerçekleştirilecek. Kabin alt veya üst bagajlı yolculuk yapmak isteyen yolcuların bir üst paket alması gerekecek.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.