PEGAS Touristik Kazakistan hedefini açıkladı

Pegas Touristik Kazakistan, 200'e yakın acente ile buluşarak yeni yönetimini ve 2024 programlarını tanıttı.

01/03/2024 12:54
PEGAS Touristik Kazakistan hedefini açıkladı

Pegas Touristik Kazakistan, 200'e yakın acente ile buluşarak yeni yönetimini ve 2024 programlarını tanıttı. Şirketin Genel Müdürlüğünü, aynı zamanda 5 yıldır BDT ülkeleri koordinatörlüğünü yapan Orhan Sancar üstlenecek. Yardımcılıklarını ise, Anıl Aksema ve Bülent Çotur yapacak.

Orhan Sancar, acentelerle gerçekleştirilen buluşmada şunları söyledi: "Yeni Yönetim etkinliğimize tüm değerli misafirlerimize ve ortaklarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. 5 yıldır Pegas Touristik BDT Koordinatörlüğünü yürütüyorum ve Kazakistan'ın turizm potansiyelini çok iyi biliyorum. Konuşmama Almatı'da yaptığım tarihi ziyaretle başlamak istiyorum."

Pegas'ın ana destinasyonları Dubai, Küba, Vietnam, Tayland, Mısır ve Türkiye 

Sancar, 1993 yılında Almatı'ya bir iş toplantısı için geldiğinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti yetkililerinin yabancı yatırımcıları kabul ettiğini ve ülkeye yönelik niyetlerini görmek istediklerini belirtti. Airporthaber'in aktardığına göre, bu çerçevede ilk olarak Kimsesiz Çocuklar Vakfı'nı ziyaret ettiğini ve etkilendiğini ifade etti. Ziyaretin ardından Vakıf Başkanı ile yapılan görüşmede, Kazakistan'ın turizm potansiyeline dair önemli ipuçları aldığını aktardı.

Pegas Touristik'in, Tayland, Vietnam, Mısır gibi önemli destinasyonlarda kendi havayolları, otelleri ve 240 otobüsle en büyük ulaşım filosuna sahip olduğu vurgulandı. Ana destinasyonların ise Dubai, Küba, Vietnam, Tayland, Mısır ve Türkiye olduğu belirtildi. 2024 yılında, 100.000 Kazak turistin Türkiye, Vietnam ve Tayland'a hizmet verilmesinin planlandığı ifade edildi. Ana partner havayollarının Air Astana, Scat ve Vietjet olduğu bildirildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.