Pandemi ve sonrası turizmin yeni trendleri tartışıldı

Turizm olanaklarının dünya çapında tanıtılması, pazarlanması, yeni turizm potansiyellerinin keşfedilerek geliştirilmesi amacıyla 2019 yılında kurulan Türkiye Tanıtım, Turizm ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) “İller ve destinasyonlar bazında markalaşma ve tanıtım çalışması” toplantısı Muğla’da yapıldı.

23/01/2021 13:55
Pandemi ve sonrası turizmin yeni trendleri tartışıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen, TGA İller ve Bölgelerden Sorumlu İş Geliştirme Müdürü Şebnem Tuna, TGA Dijital Pazarlama Müdürü ve Muğla İl Sorumlusu Maral Ergün ve turizm sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından Türkiye’yi tanıtmak amacıyla kurulan “goTurkey” dijital platformu hakkında katılımcılar bilgilendirilerek, Türkiye'nin tanıtımı için neler yapıldığını, iller için yapılan çalışmalardan bahsedildi.

Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansının (TGA) İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen Türkiye markasının, Türkiye turizminin yurt dışında tanıtımı ve geliştirilmesini yönünde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.