Palandöken'de sezon start aldı...

Kayak ve kış sporları meraklıları için hareketli günler başlıyor. Son yılların en gözde kayak merkezi Palandöken, bembeyaz karın pistleri kaplaması ile birlikte eğlenceli bir sezona merhaba diyor!

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Palandöken'de sezon start aldı...
Zorlu parkurlar, snowboard, kayak, buz pateni, snowtube... Palandöken tüm bu eğlenceli aktiviteleri ve muhteşem doğasıyla her yıl olduğu gibi bu sene de kayak ve kış sporlarının vageçilmez mekanı olacak.
 
Palandöken Dağı; yaklaşık 70 km’lik kayak pisti, bütün kış sporlarına uygun teknik altyapısı ile birçok yerli ve yabancı misafiri ağrlayacağı hızlı bir sezona daha başlıyor. Bu sene karın erken yağması kış sporu meraklılarını ve Erzurumlular’ı sevindirirken, geçtiğimiz hafta sonu Renaissance Polat Erzurum Hotel’de Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün de katıldığı sezon açılış kokteyli düzenlendi. Otelin Genel Müdürü Gökçe Erendor, “Geçen yıl düzenlenmiş olan 2011 Universiade Kış Oyunları’nın etkisi ile Palandöken’den beklentilerin yüksek olduğunu belirterek; Kasım ayı ortasında pistlerde kayak yapılabiliyor olması hem otelimize yeni pazarlar kazandırmak hem de Rusya, Ukrayna, İran, Gürcistan ve Azerbaycan’daki mevcut pazarlarımızı güçlendirmek açısından bizlere çok büyük avantaj sağlayacak” dedi.

Bunun yanı sıra “iç pazarda da kış oyunları sebebi ile ile Erzurum'da yapılan yeni tesisleri ve pistleri görmek ve denemek isteyen kış sporları meraklılarının  yoğun ilgi gösterdiğini, Palandöken’in havaalanına yakınlığı göz önüne alındığında da ulaşım güçlüğü olmayan nadir kayak merkezlerinden birisi olarak ön plana çıktığını” sözlerine ekledi.
 
Renaissance Polat Erzurum Hotel, kristalize kar dokusu ve pist özellikleri ile Avrupa'nın en iyi kayak merkezlerinden biri olan Palandöken'de misafirlerine 5 yıldızlı bir konaklama keyfi yaşatıyor. Doruk Restoran, Chalet Cafe, Şömine Bar, 2200 metrede bulunan Polat Cafe ve Sports Bar ile misafirlerine Erzurum'un geleneksel lezzetlerinden ve dünya mutfaklarından farklı örnekler sunuyor. Spor merkezi, sauna, buhar banyosu,masaj odaları, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu gibi birimleriyle de eğlenceli zamanlar yaşatıyor.
 
Gündüz kayak keyfi ya da dinlenmek için sıcak bir buhar banyosu seansı; akşam Doruk Restoran'da lezzetli bir yemek ve gece Şömine Bar'da dostlarla unutulmaz sohbetler veya Sports Bar’da eğlence dolu saatler... Renaissance Polat Hotel bu kış sezonunda da sizi Erzurum Palandöken'e bekliyor.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.