ÖZBİ'nin Yeni Başkanı Alihan Akkoç...

Özel Belgeli, Özel Nitelikli Butik Otelciler Birliği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Sultanahmet Four Seasons Hotel'de yapıldı. Başkanlığa seçilen Alihan Akkoç, "Yeni dönemde ÖZBİ'yi daha yükseğe çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ÖZBİ'nin Yeni Başkanı Alihan Akkoç...
Özel Belgeli, Özel Nitelikli Butik Otelciler Birliği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Sultanahmet Four Seasons Hotel'de yapıldı. Yapılan olağanüstü genel kurulunda Alihan Akkoç’un listesi oybirliği ile seçildi.
Divan üyeliği seçimlerinin ardından geçilen konuşmalarda sekiz yıldan bu yana ÖZBİ Başkanlığı'nı yürüten Hasan Gülkaynak, dernek üyelerine seslenerek geçtiğimiz dönemde ortaya koydukları icraatları anlattı.


Özbi Genel Kurulu’nda “Artık veda zamanı” diyen Hasan Gülkaynak 8 yıldan beri yürüttüğü başkanlık görevi sırasında kendisinin yanında olanlara teşekkür etti. Gülkaynak konuşmasında şunları söyledi. 1996 yılında kurulan Özbi’nin bayrağını en iyi yerlere taşımak için çalıştık.Ülkenin ve bu mesleğin sevdalısı olarak sektöre ve memleketimize katkıda bulunacak her konuda desteklerimizi sürdüreceğiz. Derneğimizin uzun yıllar var olması için yanında olacağız.”



Başkan Hasan Gülkaynak dünya tanıtımında butik otel kavramının yeterince anlaşılamadığını belirterek “küçük oteller” kavramının kullanılmasının yerinde olacağını söyledi. Öneriler arasında “Özel Nitelikli Küçük Oteller Birliği” adı yer aldı.


Hasan Gülkaynak tarafından yapılan konuşmanın ardından faaliyet raporu ve gelir-gider bilançosu okunarak Yönetim ve Denetim Kurulu'nun icraatları ibra edildi. Ardından geçilen seçimde ise yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim oybirliği ile seçildi.


YENİ YÖNETİM
Yapılan oylamada yönetim kurulu asil üyeliklerine Alihan Akkoç, Adnan Mordeniz, Aydın Karacabay, Handan Aral, Enis Akcan, Ebru Akyürekli, Bahadır Yaşık seçildi.
Yönetim kurumlu yedek üyeliklerine ise
Serdar Balta, Berge Ulaş, Kenan Akgül, Onur Sevgili, Erdal Demirli, Hüseyin Açık, İrfan Atalay getirildi.

Denetim kurulu asil üyeliklerine Erkin Üster, Mutlu Başpınar, Faruk Çolpan, yedek üyeliklere ise Serdar Gider, Burak Karasu, Serkan Üstünel getirildi. Disiplin kurulu asil üyeliğine Hasan Gülkaynak, Hilmi Selimoğlu, Arzu Özden seçilirken yedek üyeliklere Mehmet Hakan Duyar, Kenan Özkan, Hüseyin Büyükdemir getirildi.



AKKOÇ: ÖZBİ'NİN BAYRAĞINI DAHA ÜST SEVİYEYE ÇIKARTACAĞIZ
Seçimin ardından bir konuşma yapan ÖZBİ'nin yeni başkanı Best Western Empire Palace Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Alihan Akkoç, "Amacımız ÖZBİ'nin bayrağını daha üst seviyeye çıkarmak. Genel Kurul'a teveccühleri için teşekkür ediyorum" dedi. Akkoç, görevi devraldığı Hasan Gülkaynak'a da teşekkür etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.