Oto Kiralama Tatilcilerin İlk Tercihleri Arasında

Ülkemizde araç kiralama sektörüne talep son yıllarda oldukça arttı. Özellikle araba fiyatlarında olan artış oto kiralama sektörüne olan ilgiyi peşinden getirdi. 2021 yılının Ocak ve Temmuz aylarında 5,4 olan ortalama kiralama 2022 yılının Ocak ve Temmuz aylarında 5,6’ya yükseldi. Tatil sezonuna girilmesi ile oto kiralamaya olan talep arttı.

23/09/2022 13:17
Oto Kiralama Tatilcilerin İlk Tercihleri Arasında

Yerli ve yabancı turistler tatil planlarını yaparken araç kiralama hizmetlerini de planlarına dâhil etmeye başladılar. Tatilciler uygun fiyatlı rent a car firmalarını tek tek aramak yerine rent a car firmalarını tek bir çatı altında toplayan Miniyol’u tercih ettiler.

Miniyol 70’in üstünde rent a car şirketi, binlerce araç modeli ve binlerce lokasyon ile kullanıcılarına üst seviye bir hizmet sunmayı başardı. Miniyol kendi kurduğu teknolojik altyapısı ve gelişmiş filtreleme seçenekleri ile oto kiralama sektörünün parlayan yıldızı olmayı başardı.

Miniyol minimalizm kavramını ön planda tutarak hayata geçecek projelere, tedarikçilere yeni pazarlar, kullanıcılara fiyat avantajları sağlamayı ve her şeyin minimal olmasını hedefleyerek kısa sürede binlerce müşteriye ulaşmayı başardı.

Turizm Bölgelerinin En Çok Tercih Edileni Miniyol

Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama platformu olan Miniyol tatil bölgelerinde oto kiralama yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği pazar yerlerinden birisi oldu. Avec, Central, Cizgi, Europcar, Garenta, Green motion, Rent go ve Sixt gibi birçok global ve yerel oto kiralama firmasını çatısı altında toplayan Miniyol, Antalya araç kiralama, İzmir Araç Kiralama ve İstanbul Araç Kiralama başta olmak üzere Türkiye’nin birçok lokasyonunda oto kiralama yapmak isteyenlere kolaylıklar sağladı.

Oto Kiralama İşlemlerinde Farklı Ödeme Yöntemleri

Miniyol’un en önemli özelliklerinden birisi kullanıcılarına farklı ödeme yöntemleri sunması oldu. Farklı ödeme yöntemleri sayesinde Miniyol kullanıcıları güvenli ve hızlı bir şekilde oto kiralama işlemlerini yapabilmektedir. Miniyol’un en önemli ödeme yöntemi olan Mini Ödeme ile Miniyol’dan araç kiralama rezervasyonlarında ödemenin sadece küçük bir kısmını ödeyerek geri kalanını ise teslimat gününde ödeyebiliyorsunuz, böylece kiralama yaptığınız süre boyunca paranız cebinizde kalmaktadır. 

Tatil Planlarınız İptal Olduğunda Araç Kiralama İşlemleri Ne Olur?

Tatil planları birçok sebepten dolayı iptal olabilir veya ertelenebilir bu durumlarda öncesinde yaptığınız oto kiralama işleminin Miniyol’dan anında iptal edebilirsiniz. İptal işleminden sonra paranız hiçbir kesinti olmadan iade edilmektedir.

İnternet sitesi ve mobil uygulaması da bir o kadar minimal olarak tasarlanan Miniyol kullanıcıyı satın almaya değil, kullanıcıların kaliteli ve verimli olarak araç kiralama yapmalarını sağladı böylece tatil araç kiralama işlemlerinde Miniyol en çok tercih edilen platform olmayı başardı.

Oto Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oto kiralama yaparken öncelikle çeşitli firmaların araba kiralama fiyatlarının karşılaştırılması gerekiyor. Bunun yanı sıra kiralamaya karar verilen arabanın sahibi rent a car firmasının kullanım koşullarına dikkat edilmeli. Yaş ve ehliyet yaşı gibi kriterler karşılanıyorsa araç kiralanabilir.

Miniyol aracılığıyla farklı firmaların araba kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, fiyat avantajlarından yararlanabilir, tüm araçların gereklilik ve şartlarını inceleyebilir ve tek tuşla kiralama yapabilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.