Otellerde verilen en tuhaf siparişler...

Alman turizm ve seyahat portalı Lastminute.de, otel müşterilerinin odalarına sipariş ettiği birbirinden garip yemekleri Tuhaf Siparişlerde İlk On adıyla bir araya getirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otellerde verilen en tuhaf siparişler...

Alman turizm portalı Lastminute.de'nin dünyanın dört bir yanından 500'e yakın otelde yürüttüğü araştırmayla ilgili olarak hazırladığı tuhaf müşteri siparişleri listesi, müşterilerin talepleri arasında haşlanmış karıncadan pirinçsiz pilava kadar uzanıyor.  Portalın hazırladığı listede ilk ona giren garip siparişlerin arasında ilk sırada "patates püresiyle karışık dondurma" yer aldı.

Listede ikinci sırada yer alan talep ise tavuk salatasının "tavuk yerine balıkla" gönderilmesini isteyen müşterinin siparişi oldu. Üçüncü sırada ise artık bu kadarına da pes dedirtecek türden bir talep olan tereyağlı karpuzun yer aldığı görüldü.

Dördüncü sırada da pizza malzemesi olarak mantar ve kaşar peyniri yerine "kızartılmış patates ve ananas" kullanılmasını isteyen müşterinin talebi yer aldı. Dondurmasının "çikolata ve mayonez" ile süslenmesini isteyen müşterinin siparişi beşinci olurken, ısmarladığı sandviçinin üzerine çikolata sosu dökülmesini isteyen müşterinin talebi altıncı oldu.

Müşterilerin garip siparişleri elbette yukarıda sıralanan maddelerle sona ermiyor. Böylece resepsiyonu arayıp odasına "haşlanmış karınca" gönderilmesini isteyen müşterinin siparişi ise kendisine yedinci sırada yer bulmuş oluyor.

Normal şartlarda zengin malzeme ve bol çeşit kullanılarak hazırlanan kulüp sandviçi "hiçbir şeysiz" isteyen bir müşterinin "sadece sandviç ekmeği ve salatayla hazırlanmış" kulüp sandviç siparişi ise sekizinci oldu.

Bu arada kırmızı veya beyaz et ya da deniz ürünleriyle hazırlanan, ancak içinde mutlaka pirinç bulunan İspanyol spesiyalitesi 'Paella'yı "pirinçsiz" isteyen müşterinin siparişi de tuhaf talepler listesine dokuzuncu sıradan girmeyi başardı. Onuncu sırada ise Bolonez sosuyla hazırlanan İtalyan makarna spesiyalitesi 'Spagetti Bolognese'i geleneksel tarifinin aksine "sossuz" isteyen müşterinin talebi yer aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.