Oteliniz Sevgililer Günü’ne hazır mı?

Oteller için yılın en hareketli dönemlerinden biri şüphesiz Sevgililer Günü. HotelRunner’ın yaratıcısı, CloudArena’nın kurucu ortağı Arden Agopyan, tesislerin bu özel günü dolu ve iyi servis vererek geçirmesi için önerilerde bulundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Oteliniz Sevgililer Günü’ne hazır mı?

Bu yıl Sevgililer Günü’nün Cuma gününe denk gelmesi pek çok çifti uzun bir hafta sonu tatiline yönlendirdi.  Peki tesisiniz bu yoğun dönemde sınavı iyi notla geçebilecek mi? Ya da herkesin işletmesi dolarken sizinkinin boş kalmasına nasıl engel olacaksınız? HotelRunner’ın yaratıcısı, CloudArena’nın kurucu ortağı Arden Agopyan rekabetin en üst seviyede olduğu Sevgililer Günü dönemi için tesislere tüyolar veriyor.

Agopyan, öncelikle doluluk oranını artırmak isteyen tesislere sesleniyor: “Özel bir kampanya düzenleyerek siz de bu rekabette şansınızı artırabilirsiniz. Özellikle hafta sonu ile birleşecek özel bir paket hazırlamanız etkili olabilir”. Agopyan tesislerin Sevgililer Günü’ne özel olarak odalarda yapacağı düzenlemelerin müşterilerin işletmeden daha mutlu ayrılmasına neden olacağını söylüyor. Son anda bile elde etmesi kolay olan mumlar, kırmızı güller ve kalp şeklindeki dekoratif süslemeler sevgililerin hoşuna gidecek detaylar olacaktır.

Sevgililer Günü’ne özel repertuvar

Arden Agopyan Sevgililer Günü için düzenlenecek bir balonun tesisin bu özel günde dolup taşmasına neden olacağını vurguluyor: “Eğer daha önceden hazırlığınız yoksa tanınmış bir sanatçıyı bu gece için ayarlamak zor olabilir ama yerel bir orkestranın bu güne özel şarkılardan seçilmiş repertuvarı da bu gece için uygun olabilir. Bu sırada gecenin menüsünün de Sevgililer Günü’ne özel olması, şampanya ve havyar gibi detayların unutulmamasında fayda var”.

Agopyan, çiftlerin birbirine özel sürprizler yapmak istedikleri bu günde “Sevgilinize aşkınızı gösteren en güzel fotoğrafı gönderin” ya da “onu neden sevdiğinizi bir şiirle anlatın” gibi yarışmalar düzenlemenin ve en iyi katılımcıyı ücretsiz olarak misafir etmenin çok ilgi çekip markanızın adını geniş kitlelere duyuracağını da hatırlatıyor. Elbette tüm Sevgililer Günü etkinlik ve kampanyalarınızın detaylarını sosyal medya hesaplarınız üzerinden duyurabilirsiniz. Kampanyalarınızın geniş kitlelere duyurulmasını sağlayacak sosyal medya siteleri de doluluk oranınızın artmasına neden olacaktır.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.