Gürel Aydın otelinin kapısını 100 depremzedeye açtı

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş’taki deprem sonrası binlerce yurttaş barınma sorunu yaşıyor. Otelinin kapısını depremzedelere açan Gürel Aydın, diğer otelcilere de çağrıda bulundu.

06/02/2023 22:37
Gürel Aydın otelinin kapısını 100 depremzedeye açtı

10 ilde çok büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle binlerce bina yıkıldı, binlercesi de ağır hasar aldı. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da bölgede büyük bir barınma ihtiyacı ortaya çıktı.

100 depremzedeyi sezon başlayana kadar ağırlayacak

Van depreminde de öncülük ederek Bodrum’da bulunan Bodrum Holiday Resort & Spa isimli otelini depremzedelere açan Güray Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürel Aydın, yine öncülük ederek otelini depremzedelere açtı.

Aydın, yeme-içme ve barınma dahil, otelin imkanlarını en az 100 depremzedeye açtığını açıkladı. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Gürel Aydın, zor sürecin dayanışma ile aşılacağını belirterek şunları söyledi:

"Otellerinizin kapısını depremzedelere açın!"

"Ülke olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu dönemdeyiz. Biz tesisimizde en az 100 depremzedeyi sezon başlayana kadar ağırlayacağız.

Bununla ilgili başvuruyu resmi makamlara yaptık. Diğer turizmcilerimizin de benzer bir davranış sergileyerek otellerinin kapılarını depremzedelere açmaları çağrısında bulunuyorum."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.