Otelin su deposu bir gencin ölümüne neden oldu

Marmaris'te, bir restoranın bahçesindeki koltukta oturduğu sırada üzerine yan taraftaki apart otelin su deposu düşen Batuhan Kaan Gül (18) hayatını kaybetti.

26/06/2020 21:47
Otelin su deposu bir gencin ölümüne neden oldu

Batuhan Kaan’ın ailesi ve arkadaşları sinir krizi geçirirken, olay yerine toplanan kalabalık film izler gibi çalışmaları izledi. Olay, saat 17.30 sıralarında Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. Batuhan Kaan Gül ve 4 arkadaşı kapalı bir restoranın bahçesinde buluşmak için sözleşti. Buluşmaya erken gelen Batuhan Kaan, restoranın bahçesindeki koltukta oturarak arkadaşlarını beklemeye başladı.

Arkadaşlarının geldiği sırada, yan taraftaki apart otelin su deposunun ahşap kalasları kırılınca, depo Batuhan Kaan’ın üzerine düştü. Deponun keskin alüminyum kenarı, Batuhan Kaan’ın sağ kolunu dirseğinden kopardı. Durumu gören arkadaşları bağırarak yardım istedi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti

Batuhan Kaan, durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Batuhan Kaan’ın arkadaşları sinir krizi geçirirken, acı haberi alıp olay yerine gelen ailesi de gözyaşlarına boğuldu. Batuhan Kaan’ın yakınları sağlık ekipleri sakinleştirdi.

Gülün cesedi, savcının incelemelerinin ardından, otopsi için Marmaris Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.