Otelimizin markasıyla dünyaya yayılıyoruz

Rixos Hotels, Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Şimşek ‘Rixos, Türkiye’nin dünyaya kazandırdığı çok önemli bir markadır’ dedi.

31/12/2019 23:40
Otelimizin markasıyla dünyaya yayılıyoruz

Halil Öncü – Turizm Aktüel / Antalya

Rixos Hotels, Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Şimşek, Rixos Otelleri olarak büyüme stratejilerine devam ettiklerini söyledi. Şimşek, Rixos’un Türkiye’nin dünyaya kazandırdığı çok önemli bir marka olduğunu söyledi.

Şimşek, “Şu anda işletmekte olduğumuz 20’nin üzerinde otelle 11 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 35’e yakın imzalanmış projemiz devam ediyor. Bu sene Türkiye içerisinde üç tane yeni otel açıyoruz. Eskişehir’den sonra Göcek’teki otelimizi de hizmete açıyoruz. Bunun yanı sıra Beldibi’nde bir tesisimiz açılıyor. Yurt dışında da ilk olarak Kazakistan’ın Çimkent, sonrasında Gürcistan Borjomi geliyor. Bunun akabinde Yalta projemizi Ağustos ayında devreye alacağız. Yurt dışında Avrupa’da görüşmelerimiz devam ediyor. Sardunya’da bir otelin imza aşamasındayız, o da bitiyor. Kuzey Afrika’da Cezayir’de ve bizim için önemli olan İran ve Irak’ta da görüşmelerimiz devam ediyoruz. Büyümeye devam ediyoruz. Türk bayrağını yurt dışı platformlarda dalgalandırmaya devam ediyoruz ve bunun da ülkemiz adına gururunu yaşıyoruz. Öncümüz Fettah Tamimce Bey çok vizyoner bir kişi. Fettah Beyin ekibinde bulunmak ve Onunla bu yolda gitmekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz. Rixos, Türkiye’nin dünyaya kazandırdığı çok önemli bir markadır. Marka değeri de onaylanmış bir kurumdur. Bununda sorumluluğunun farkındayız ve bu sorumluluğu da her yerde taşıyoruz.”dedi.

Rixos’tan Soçi’ye yatırım…

Volkan Şimşek  Rusya’nın Soçi kentine yaptıkları yatırımları da anlattı. Şimşek, “ Rusya için 2014 yılı Soçi Kış olimpiyatları çok önemli bir başarı oldu. Rixos İnşaat grubu olarak Olimpiyat köyünün bir kısmının hem inşaatını yaptık hem de işletmesini yaptık. Burada olimpiyatlar boyunca üç bine yakın basın mensubunu ağırladık. Şu anda Rusyan’nın Soçi kentinin kuzeyinde dağlık bir bölgede bulunan Krasnaya Polyana Rixos otelini de ocak ayı itibariyle devreye aldık. Buradaki bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Soçi’nin bir turistik destinasyon olarak hayata devam etmesi için Rus hükümeti ve yatırımcılar ile beraber çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgede Türkiye’den çok ciddi akın olacağını düşündüğümüz bir kayak destinasyonu hayata geçecek. Burada Quiksilver ile birlikte bir kayak kampı yaptık. Önümüzdeki ay da kayak pistlerinin kardan sonraki bölümünde bir bisiklet parkuru inşaatına başladık. Burada özellikle Mountain Bike bisikletçilerinin arayacağı ve geleceği bir parkur inşaatına başladık. Alternatif turizm olanaklarını orada hayata geçiriyoruz ve bölgenin kalkınması adına yardımcı oluyoruz. Soçi çok önemli bir destinasyon olacak. Rusya Cumhurbaşkanı Putin de Soçi’ye ayrı bir önem veriyor. Buraya da çok ciddi bir Türk akını bekliyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.