Otelcilere online pazarlama eğitimi...

Bulut tabanlı otel, acente yönetim ve online pazarlama platformu HotelRunner ile (KOSGEB) işbirliği yaparak otelciler için 10 Nisan Perşembe günü ücretsiz olarak online pazarlama eğitimi gerçekleştiriyor.

31/12/2019 23:40
Otelcilere online pazarlama eğitimi...

HotelRunner Müşteri Başarı Ekibi Yöneticisi Rıza Kaynak’ın vereceği eğitimde otellere online’da etkili bir şekilde var olarak yeni nesil misafirlere ulaşmanın yolları anlatılacak.

Turizm sektörüne yönelik olarak geliştirdiği küresel çözümlerle konaklama tesisi, acente yönetimini ve dijital pazarlamasını kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan yenilikçi bir teknoloji şirketi olan CloudArena’nın platformu HotelRunner, KOSGEB ile işbirliği yaparak konaklama tesislerine özel ücretsiz bir eğitim düzenliyor. 10 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te KOSGEB Anadolu Hizmet Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte HotelRunner Müşteri Başarı Ekibi Yöneticisi Rıza Kaynak otelcileri dijital dünyada pazarlama konusunda bilgilendirecek.

Otelcileri yeni nesil otelcilik ile tanıştıracak üç saatlik eğitimin amacı tesisleri internet ortamına geçirerek küreselleşmelerine yardımcı olmak ve internette araştırma yapmadan satın alma kararı vermeyen tüketicilere de ulaşılmasını sağlamak. Konaklama sektörü profesyonelleri bu bağlamda web sitesi, internette pazarlama, mobil dünya, online rezervasyon, kanal yönetimi ve sosyal medya konularında eğitilecek.

Günümüzde konaklama tesislerinin internette var olmalarının ve internet aracılığıyla pazarlama yapabilmelerinin çok önemli olduğunu vurgulayan CloudArena Kurucu Ortağı Arden Agopyan, “Ülkemizdeki otelleri ve acenteleri online ortama taşıma misyonumuzun bir parçası olarak KOSGEB işbirliğiyle düzenlediğimiz bu eğitim ile turizm sektörü oyuncularının internet ve teknoloji konusunda bilinçlenmelerini, küreselleşmelerini ve ülkemize turist çekme konusunda bir adım önde olmalarını sağlamak hedefimiz.” diye konuştu. 

Bulut bilişim tabanlı HotelRunner platformunda tesisin ve acentenin internet üzerinden tanıtımını yapmak ve doğrudan online rezervasyon alabilmek için ihtiyaç duyulan her şey mevcut. HotelRunner’da hesap oluşturarak konaklama tesislerinin ve acentelerin dijital dünyaya taşınması artık çok kolay.

Eğitime kayıt yaptırmak için (www.egitim.kosgeb.gov.tr) adresinden ulaşabilirsiniz. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.