Otelciler belediye başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Halfeti’de geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirilen Şitamrat Oteli’nin sahipleri yıkılan otelin demir hurdalarının kendilerine teslim edilmediği gerekçesiyle Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve ilgili firma hakkında suç duyurusunda bulundu.

28/10/2023 11:55
Otelciler belediye başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde ilçe belediyesi tarafından olaylı bir şekilde yıkılan Şitamrat Oteli’nin sahipleri, otelin yıkımından sonra ortaya çıkan demir hurdalarının kendilerine verilmediğini gerekçe göstererek Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve yıkımı gerçekleştiren firmanın yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mirbey Yapı Turizm Otelcilik Tic. Ve San. A.Ş. adına Yücel Damar tarafından Halfeti Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan suç duyurusunda otelden çıkan demirlere el konulması ve demirlerin kendilerine teslim edilmesi istendi.

İlçedeki 3 yıldızlı ve tek olan Şitamrat Oteli ilgili anlaşmazlık dosyası Danıştay’da yer alırken, söz konusu otel 13 Eylül 2023 tarihinde Halfeti Belediyesi ekipleri tarafından polis baskınıyla yıkılmıştı. (Urfa Pusula)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.