Otel valesinin kullandığı araç turistlere çarptı

İstanbul Taksim'de otel müşterisinin aracını park etmek için teslim alan valenin kullandığı otomobilin gaz pedalı takılı kalarak, sokak içerisindeki 2 turiste çarptı.

19/10/2021 11:25
Otel valesinin kullandığı araç turistlere çarptı

Beyoğlu Kazancı Yokuşu’nda bulunan bir otele gelen sürücü, aracını park etmesi için otelin valesine teslim etti. İddiaya göre, otelde çalışan valenin kullandığı ve gaz pedalı takılı kaldığı için kontrolden çıkan otomobil sokak içerisinde bulunan 2 kadın turiste çarptı. Kaza sonrası kaldırıma çıkarak savrulan ve hurdaya dönen otomobil, bir binanın duvarına çarparak durabildi.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken sağlık ekipleri kazada 1’i ağır olmak üzere iki yaralı turisti ilk müdahalelerinin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırdı.

Hurdaya dönen aracın çarparak durabildiği duvarda bulunan doğalgaz kutusunda çatlama meydana gelirken olay yerine tedbir amaçlı İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Ekipler gaz akışını keserek kutuda meydana gelen zararı onarırken otel çalışanı vale ise, polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. (İHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.