Otel sahibi, turiste silah çekti...

İngiliz turistlerin Marmaris'te yaşadığı skandallara bir yenisi daha eklendi. Üç çocuklarıyla birlikte bir otele giden Booth çifti, otel sahibi tarafından bıçak ve silahla tehdit edildiklerini iddia ederek polise başvurdu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otel sahibi, turiste silah çekti...

Marmaris'te İngiliz turistlerin yaşadığı skandallara neredeyse her gün bir yenisi ekleniyor. Club S.G... adlı otele üç çocuklarıyla birlikte giden Sandra ve Steven Booth çifti, otel sahibi tarafından bıçak ve silahla tehdit edildiklerini öne sürdü.

Olay, çiftin otele geldiklerinde internet üzerinde gördükleri fotoğraflardaki yere benzemediğini farketmeleriyle başladı. Bunun üzerine çift otelde kalan diğer müşterilere şikayetlerini anlattı.

2 bin 500 sterlin ödeyerek iki haftalık tatile çıkan çift fotoğraflarda gördükleri su kaydıraklarının otelde bulunmadığını belirtti. Bunu duyan otel çalışanları otel sahibine haber verdi. Daha sonra resepsiyondaki bir kadın çalışan Steven Booth'a oteli terketmelerini söyledi.

İki kişi gözaltında..

Sandra Booth, "Biz otelden ayrılmak için toplanırken otel sahibi gelerek acele etmemizi söyledi. Oda anahtarını kaybettiğimiz için, 'Anahtarı istiyorum o. ç.' diye bağırdı. Daha sonra da bıçak çekti. Silahını getirmekle tehdit etti" diyerek olayı anlattı. Steven Booth ise, "Otel sahibi bizi bıçaklayabilirdi" dedi. Çift daha sonra otelden kaçarak yakınlardaki başka bir yere yerleşti. Aile polise haber verdikten sonra olaya karışan iki kişi gözaltına alındı.

Sandra Booth, "Cehennem gibiydi. Eğer otel sahibi bıçaklasaydı eve eşim olmadan dönebilirdim" yorumunu yaptı. Geçtiğimiz günlerde de, İngiliz kadın turist D.H. (43), Marmaris'te kaldığı otelin masörü Z.B.'nin (27) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürüp polise şikayetçi olmuştu. Gözaltına alınan Z.B., turistin tecavüze uğradığına dair bir bulguya rastlanmaması üzerine sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. (Milliyet)

 

 

Lütfen "Otel sahibi, turiste silah çekti!" ile ilgili yorumunuzu buraya yazınız:

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.