Otel sahibi çiftin cinayetine 7 gözaltı

İstanbul Avcılar’da otel sahibi çiftin öldürülmesiyle ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Esra Yıldız, boğazı kesilerek evinde öldürülmüş, kocası Nuri Yıldız ise 3 gün sonra başından vurulmuş halde bulunmuştu. Cinayet Büro ekipleri yürüttüğü titiz çalışmalar sonucu 7 kişiyi gözaltına aldı.

29/11/2021 13:05
Otel sahibi çiftin cinayetine 7 gözaltı

Sır ölümün ardından çalışmalarını yoğunlaştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri konuyla ilgili 7 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4'ü kadın 7 şüphelinin çiftin akrabaları olduğu ve aile içi bir meseleden olayın gerçekleştiği öğrenildi.

GÜNLERCE KAMERA İZLENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen detaylı çalışmalarda boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın cesedinin bulunduğu eve koyu renk giyimli şapkalı ve maskeli iki erkek şahsın girdiği ve 10 dakika sonra çıkış yaptıkları tespit edilmişti. Öldürülen koca Nuri Yıldız'ın ise olay günü Beyoğlu'da bulunan otelden çıkarak aracına bindiği Botanik Park karşısına geldiğinde dörtlüleri yanan bir aracın yanında durduğu ve aracın tekrar E-5 Edirne istikametine doğru devam ettiği görüldü.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.