Otel lojmanında yangın, personel ölümden döndü

Bitez Mahallesi'ndeki bir otele ait lojmanda bu gece yarısı çıkan yangın personele korku dolu anlar yaşattı. Yataklarından fırlayan otel personeli soluğu sokakta aldı, şans eseri zarar gören personel olmadı.

02/07/2022 10:18
Otel lojmanında yangın, personel ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Bitez Mahallesi Çakır Gülsüm Caddesi’nde bir otele ait üç katlı personel lojmanının son katında klimadan çıktığı iddia edilen yangın personele korku dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 30 personelin bulunduğu lojmanda  yangına, personelin bir bölümü söndürme tüpleri ve su kovaları ile müdahale ederken diğer bölümüde uyumakta olan arkadaşlarını uyandırarak arkadaşlarının binayı terk etmesini sağladı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında kısa süreli şok yaşayan personel söndürme çalışmalarını izledi. Personelden Ali Demir “İşten gelip yatmıştık o anda yangın var seslerini duyunca yataklarımızdan fırladık, bazı arkadaşlar uyuyordu, onları uyandırdık sonra yangını söndürmeye çalıştık, itfaiyede geldi, kısa süreli korku yaşadık ama önemli olan arkadaşlarımıza bir şey olmaması dedi.

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı. Yangının odalarda çalışan klimaların kablolarının erimesinden kaynaklandığı iddia edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.