Otel çalışanlarına saati 1 Lira'dan kurs

Samsun'un turizm değerlerini tanıtmak amacıyla projeler üreten SAMTİAD, otellerde çalışan personele 'saati 1 lira' gibi sembolik bir fiyatla 'Turizm İngilizcesi Kursu' açtı.

09/11/2019 20:02
Otel çalışanlarına saati 1 Lira'dan kurs

Samsun Turizm ve İşadamları Derneği (SAMTİAD) ve özel bir dil kursu arasında yapılan anlaşma gereği turizm sektöründe çalışan personele "saati 1 lira" gibi sembolik bir fiyatla "Turizm İngilizcesi Kursu" açıldı. Kursta ilk etapta 20 otel çalışanı eğitim görüyor.

SAMTİAD Başkanı Mustafa Öztürk, "Samsun'un turistik yerlerini otel personellerine düzenlediğimiz gezilerde tanıttıktan sonra bu kez de otellerimizde yabancı misafirlerimizle iletişim halinde olan çalışanlarımızın turizm ingilizcesini geliştirmek amacıyla kurs açtık" dedi.

SEMBOLİK ÜCRET

SAMTİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uygun da, "Turizmin gelişiminde yabancı dil çok önemli. Biz de özel dil kursu olarak otellerimizde çalışan personellere sembolik olarak saat başı 1 TL ücretle Turizm İngilizcesi eğitimi verme projesine destek olduk. Kursumuz deneyimli öğretmenler eşliğinde derslere başladı" diye konuştu.

SAMTİAD Başkanı Mustafa Öztürk, SAMTİAD yönetim kurulu üyeleri Abdulgafur Turan, Mustafa Süzen, Cihat Ayeş, İ. Sedat Uygun, Ayşen Tuba Kılıçarslan ve tüm SAMTİAD ailesine teşekkür etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.