Otel çalışanları, iş arkadaşlarını 'Çok çalıştığı' için öldürdü

İstanbul, Maltepe’de bir otelde çalışan Halil İbrahim Kiraz, “Çok çalışıyorsun, bu yüzden biz de çok çalışmak zorunda kalıyoruz.” diyen otel çalışma arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü. Olayla ilgili otel çalışanı 5 kişi gözaltına alındı.

14/02/2020 11:02
Otel çalışanları, iş arkadaşlarını 'Çok çalıştığı' için öldürdü

Maltepe Cevizli Mahallesi’ndeki bir otelin görevlileri, 15 Temmuz 2019 günü sabah saat 07.30 sıralarında, otel çalışanı Halil İbrahim Kiraz’ı(21) yerde bayılmış olarak buldu. Otele hemen ambulans çağırıldı. Kiraz, ambulansla Büyükçekmece’de bir hastaneye götürüldü.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kiraz, durumunda biraz düzelme olunca, ailesi tarafından Şanlıurfa’da bir hastaneye sevk edildi. Çetin Aydın imzalı habere göre, bilinci kapalı olan Kiraz, 10 Kasım 2019 günü hastanede hayatını kaybetti. Yapılan otopside başına aldığı darp nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Otel çalışanları tarafından darp edildi 

İstanbul Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Yapılan araştırmada, Kiraz’ın otel çalışma arkadaşları tarafından darp edildiği belirlendi. Bu tespitin ardından operasyon başlatıldı. Operasyonda, Batuhan A., Kerem N., İslam K., Erkal Ç., Ufuk K. gözaltına alındı. Olaya karışan Demir Ç.K’nın da farklı bir suçtan cezaevinde olduğu belirlendi.

Yapılan sorgu ve araştırmada, Kiraz’ın, “Çok çalışıyorsun, bu yüzden biz de çok çalışmak zorunda kalıyoruz.” diyen şüpheliler tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Emniyette sorgulanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.