Orka Hotels'ten 130 Milyon Euro’luk 4 yeni otel

Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul’da toplam 4 otel projesi bulunan Orka Otelleri, yaklaşık olarak 130 milyon Euro’luk yatırım yapacak. Yönetim Kurulu üyesi Ercan Torunoğulları, bu yatırımlarla birlikte yaklaşık olarak bin 200 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını söyledi.

20/01/2023 14:18
Orka Hotels'ten 130 Milyon Euro’luk 4 yeni otel

Orka Otelleri bünyesinde yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ettiklerini aktaran Torunoğulları, istihdama ve Türkiye ekonomisine yarar sağlamak için bu projeleri bir an önce tamamlamak istediklerini ifade etti.

 

Turizm alanında ciddi yatırımlar yaptıklarını ve buna devam edeceklerinin altını çizen Ercan Torunoğlulları, “Orka Otelleri olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Hali hazırda bulunan turizm işletmelerimizin sayısını artırarak, ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Projeleri devam eden 4 oteli 2024'ün yaz sezonunda grup bünyesine katacağız. Marmaris, Fethiye ve İstanbul’da açacağımız otellerin bazılarının inşaatına başlandı ve 2024’ün yaz sezonuna yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

130 MİLYON EUROLUK YATIRIM YAPILACAK

4 otel için yaklaşık olarak 130 Milyon Euro’luk yatırım yapacaklarını vurgulayan Torunoğulları, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yatırımlarına devam ettiklerini bildirerek özellikle gayrimenkul ve turizm alanındaki yatırımlarını ciddi şekilde artıracaklarını aktardı. Torunoğlulları ayrıca Sarıkamış’ta da 100 odalı bir kayak oteli için çalışmalara başladıklarını belirtti. 

İstihdama önem verdiklerini de vurgulayan Ercan Torunoğlulları, yeni projelerle birlikte bünyelerinde bulunan çalışan sayısında da artış olacağını aktardı ve “Bu yatırımlarla birlikte istihdama da önemli bir destek sağlayacağız. Yatırımlar sonucu yaklaşık olarak bin 200 kişiye daha istihdam sağlanacak” dedi. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.