Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collection ‘Dünyanın En İyisi’ seçildi  

Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collection, Abu Dhabi’de Marriott International tarafından organize edilen ve yaklaşık 700 genel müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen, EMEA General Manager Conference etkinliğinde, Shining Star ödülü kazandı.

23/03/2023 21:44
Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collection ‘Dünyanın En İyisi’ seçildi

 

Marriott International tarafından verilen prestijli bir ödül olarak kabul edilen Shining Star ödülünü alan Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collection, 2022 yılı için Elite Appreciation Top Performer alanındaki başarılarını ve liderliğini taçlandırdı.

Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collection ayrıca, dünyadaki tüm Autograph Collection otelleri arasında en iyi performans gösteren otel olarak da öne çıkıyor. EMEA Bölgesi tüm premium markalar arasında birinci sırada bulunan otel bu ödülü, 2022 yılında binlerce otel arasından belirlenen tüm kategorilerde, en yüksek skorlara ulaşarak kazandı.

 

Ödül, Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collecetion'a Marriott International tarafından 13 Mart Pazartesi günü düzenlenen EMEA Genel Müdür Konferansında törenle verildi. Ödülü, Orientbank Hotel Istanbul Autograph Collection Genel Müdürü Engin Eryılmaz ile birlikte, Bonvoy Connector Polat Demirel Adına Bulut Gökmen Gök aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.