Orange County Hotel'e, Başarı Sertifikası...

Profesyonel temizlik ve hijyen ürün - sistemleri alanında dünya lideri Diversey’in stratejik iş birimi olan Diversey Consulting’in eksiksiz gıda güvenliği ve risk yönetim sistemi ‘Cristal Programı’nı kullanan Orange County De Luxe Hotel, başarı sertifikası almaya değer görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Orange County Hotel'e, Başarı Sertifikası...
Otellerde kalite ve güvenlik standartlarını yükseltmeyi hedefleyen ‘Cristal Programı’ için dünyanın önde gelen hijyen denetçisi firmalarından Check Safety First (CSF) ile geçtiğimiz günlerde işbirliğine giden Diversey Consulting,  bu stratejik ortaklık kapsamında Cristal başarı sertifikasını, servis verdiği oteller arasında yer alan Orange County De Luxe Hotel’e kazandırdı.

Orange County De Luxe Hotel, sistemi başarıyla uygulayan otellerden biri olarak her yıl 3,5 milyondan fazla turistin ve tur operatörün ziyaret ettiği, turizm sektörünün tek güvenli otel bilgi bankası olan checksafetyfirst.com sitesinde tanıtım hakkı da elde etti.

Tüm dünyada tanınan seçkin otellerin kullandığı, müşteri ve marka güvenliğini korumaya yönelik olarak geliştirilmiş bir risk yönetim sistemi olan Cristal Programı’nı tercih ederek konuklarına güven ve huzur dolu, sorunsuz bir tatil deneyimi yaşatmak istediklerini belirten Orange County De Luxe Hotel Genel Müdürü Ümit Uygur “Konaklama sektöründe global liderlik yolunda hızlı ve büyük adımlar atan ülkemizde risk yönetiminin etkin olarak sağlanması ve bunun belge ile taçlandırılması artık bir zaruret haline gelmiştir. Bu aşamayı da başarıyla geçmek yolunda bizlere imkan sağlayan işletmemiz yatırımcısına, bana destek olan yönetim ekibime ve bu başarının gerçek sahibi olan çalışanlarımıza teşekkür ederim. Diversey’in önderliğinde gerçekleşen projede güvenlikle ilgili her konuda kaliteyi koruduğumuza inanıyoruz. Otelimizin bu konuda atmış olduğu her adımdan dolayı çok mutluyuz, Diversey’e bu başarımızdaki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Diversey Antalya Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Çetiner ise; Türkiye’de güvenli otellerin sayısını artırmak amacıyla CSF ile işbirliği yaptıklarını belirterek “Dünya Sağlık Örgütü de CSF programını tercih ediyor. Orange County De Luxe Hotel de denetimlerin ardından sertifika almaya hak kazandı ve güvenli bir otel olarak yoluna devam edecek. www.checksafetyfirst.com sitesinde güvenli otel kategorisinde ilk sırada karşımıza çıkacak otel Orange County De Luxe Hotel olacak.” açıklamasını yaptı.

Cristal Programı ile ‘güvenli’ Türk otellerinin sayısını artırma hedefinde olduklarını ifade eden Diversey Consulting Ülke Lideri İrfan Tümer ise şu açıklamayı yaptı: “Türk turizminin küresel alanda rekabetine ivme kazandırmak ve ülkemiz otellerini dünya genelinde seyahat eden tatilcilere tanıtmak amacıyla başlattığımız Cristal programı kapsamında, Orange County De Luxe Hotel ile başlattığımız çalışmalarımızın başarılı sonuçlarını almış bulunuyoruz. Artık, Orange County de Luxe Hotel de dünyada 1800 otelin sahip olduğu Cristal Başarı Sertifikası ve müşteri güvenlik beratını gururla misafirleri ile paylaşacaktır. Tüm otel yöneticilerini ve çalışanlarını bu uluslararası başarı sertifikasını kazanmış olmalarından dolayı tebrik ediyorum.” 


Cristal Programı, otellere Gıda Güvenliği’nden Havuz Güvenliği’ne, Lejyonella’dan Yangın ve Genel Müşteri Güvenliği’ne kadar çok geniş kapsamlı modüler sistemler sunuyor. Diversey Consulting’in Cristal danışmanları ise bu modüllerin otellerde en uygun ve etkin şekilde uygulanmasını sağlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.