Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi ICSC finalisti...

Geçtiğimiz hafta 1. Yaşını kutlayan Optimum Outlet, Avrupa’nın en prestijli alışveriş merkezleri ödülünün verileceği yarışmada finale kaldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi ICSC finalisti...

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri Ödülü’nde bu yıl, Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi finalist oldu.

Her alışveriş merkezinin büyüklüğü ve özelliklerine göre Avrupa’daki tüm AVM’lerin kendi kategorilerinde değerlendirildiği yarışmada, Optimum Outlet “Özel Kategori”de pek çok AVM’yi geride bırakarak finalist olarak yarışmaya devam ediyor.

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi 365 gün indirimli alışveriş imkanı sunan konseptinin yanı sıra, farklı mimarisi, tasarımı, içinde 541 metrekarelik gerçek buz pisti bulundurması, gün ışığından maksimum düzeyde yararlanması, marka karması, doluluk oranı, sağladığı istihdam, merkezi konumunun sağladığı ulaşım kolaylığı, özgün kurumsal kimliği, birbirinden özel etkinlikleri, yenilikçi yaklaşımı ve çevre duyarlılığı gibi özellikleri sayesinde finalist olmaya hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta 1. Yaşını kutlayan Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, 163 mağaza ve binlerce markası, 2.500 oturma kapasiteli food-court’u, sosyal yaşam alanları ile sektöründeki özel konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.