Online tatil aramalarında Antalya ve İstanbul ilk 10'da

Google online tatil aramalarında Türkiye ilk 10 ülke içinde bulunuyor. Destinasyon ve şehir bazında da Antalya ve İstanbul ilk 10 içinde. Mayıs ayında İspanya’nın 100 olarak değerlendiği ortalamada Türkiye 42 değere sahip.

24/06/2022 20:26
Online tatil aramalarında Antalya ve İstanbul ilk 10'da

Turizm Databank’ın derlediği bilgilere göre, Google online tatil aramalarında Türkiye ilk 10 ülke içinde bulunuyor. Destinasyon ve şehir bazında da Antalya ve İstanbul ilk 10 içinde. Mayıs ayında İspanya’nın 100 olarak değerlendiği ortalamada Türkiye 42 değere sahip.

Verilerne göre, uçuş + konaklama online seyahat arama ilgisi hacminde İspanya ilk sırada yer alırken onun ABD izliyor. İtayla ve Fransa’nın ardından Türkiye geliyor. BEA ve Meksike da ilk 10 içinde.

Google aramalarında Antalya ve İstanbul

Şehirlere olan ilgide de Londra 100 puanla ilk sırayı alırken Paris, Dubai, New York, Barselona, Amsterdam, Lizbon, Roma ilk 10’da yer alırken İstanbul da 41 puanla tercih edilenler arasında.

Destinasyon bazında da ilk sıraları; Fort Lauderdale, Sevilla, Singapore, Palma de Mallorca,  Bangkok, Ivissa alıken onları Antalya takip etti. İlk 10 içinde Atina, Berlin ve Viyana da yet aldı. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.